Kıvanç Tatlıtuğ ve Aslı Enver'in Başrolünde Oynayacağı Yeni Yapım Olay Oldu! Adım Farah Ne Zaman Yayınlanacak?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Aslı Enver'in Başrolünde Oynayacağı Yeni Yapım Olay Oldu! Adım Farah Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni baba olan Kıvanç Tatlıtuğ ve uzun süredir ekranlarda gözükmeyen başarılı oyuncu Aslı Enver'den yeni proje alarmı! Ekran karşısındaki izleyiciler ile buluşmaya hazırlanan ikilinin projesi resmen olay oldu. İşte yeni projenin detaylar...

Başak Dizer'le evli olan Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde baba olmuştu. Yakamoz s-245 dizisiyle Netflix'te dizi platformunda oyunculuk yapan Kıvanç Tatlıtuğ standart senaryoların dışına çıktığı için çok konuşulmuş bir yandan da büyük eleştirilere maruz kalmıştı. Kıvanç Tatlıtuğ yeni baba olmuş olmanın verdiği sevinçle oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam edecek. Yeni projesi çok konuşulacak.

İstanbullu Gelin dizisiyle adından bir dönem oldukça sık bahsettiren Aslı Enver uzun süredir ekranlardan ve izleyicilerinden uzakta kalmış, son dönemlerde ise aşk hayatıyla bir hayli konuşulmuştu. Ekranların sevilen iki ismi Kıvanç Tatlıtuğ ve Aslı Enver'in Adım Farah isimli projeyle ekrana geri dönecekleri iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Adım Farah projesinin senaryosu şimdiden pek çok kişiyi oldukça heyecanlandırmayı başardı.

Adım Farah Ne Zaman Yayınlanacak?

Adım Farah dizisi ile yeniden ekrana dönmeyi planlayan ikili Aslı Enver ve Kıvanç Tatlıtuğ'un rol alacakları yapım şimdiden konuşulmaya başlandı. Sosyal medyada çok konuşulan yapımın senaryosu şimdiden pek çok kişiyi heyecanlandırmayı başardı. The Cleaning Lady yapımından uyarlanacak olan Adım Farah isimli dizinin senaryosu ise çok konuşuldu. İkilinin partner olacağını duyan hayranları ise dizinin ne zaman yayınlanacağını oldukça merak etti. Adım Farah ne zaman yayınlanacak? Adım Farah dizisinin konusu ne? Adım Farah nerede yayınlanacak?

Yeni projeleriyle büyük yankı yapmayı planlanan Aslı Enver ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin hayranları projeyi şimdiden oldukça merak ederken Adım Farah dizisinin nerede ve ne zaman yayınlanacağı da büyük merak konusu oldu. Henüz detayları çok fazla bilinmeyen Adım Farah'ın konusu ise duyanları oldukça etkilemeyi başardı.

Adım Farah Dizisinin Konusu Ne Olacak?

Oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede karşılaştığı haksızlıklar karşısında doktor bir annenin direnişi ve bu uğurda mafyanın içine bir temizlikçi kadın olarak girmesi anlatılan Adım Farah dizisinin hangi platformda yayınlanacağı henüz bilinmiyor.