Kaderimin Oyunu dizisi final yapıyor! Kaderimin Oyunu neden final yaptı?

Kaderimin Oyunu dizisi final yapıyor! Kaderimin Oyunu neden final yaptı?

Ekranların sevilen dizisi Kaderimin Oyunu final yapıyor. Medyada gündeme gelen final haberlerinin ardından ise dizinin final nedeni büyük merak uyandırdı. Peki Kaderimin Oyunu neden final yapıyor? İşte detaylar...

Star TV ekranlarında yayınlanan Kaderimin Oyunu dizisi yayınlandığı günden itibaren hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile büyük ilgi çekti. İlk etapta reytinglerde de sorun yaşamayan dizi, ani bir final kararı aldı. Final kararının açıklanması ile birlikte izleyiciler tarafından dizinin neden final kararına gittiği konusunda merak edilenler artmaya başladı.

Dizinin başrollerini paylaşan Akın Akınözü ile Öykü Karayel başarılı oyunculukları ve hayran kitlesi ile birlikte dizinin yayınlandığı ilk bölümden itibaren reytinglerin artmasına fayda sağladılar. Dizinin konusunun da en az oyunculuklar kadar beğenmesi dizinin 25 bölüm kadar ilerlemesine neden oldu. Hatta son çıkan haberler ile birlikte dizinin yurt dışına satışlarının da başladığı duyurulmuştu.

Fakat ilk etapta reytinglerde son derece başarılı olan dizinin final kararı alması herkesi şaşırttı. Bir süredir dizi hakkında final yapacağı hakkında söylentiler devam ederken, dizinin final yapacağı kesinleşti.

KADERİMİN OYUNU 26. BÖLÜM İLE FİNAL YAPACAK!

Dizinin reytinglerinin son dönemde yetersiz kalması ve bu reyting sonuçları ile 2. sezona başlanılamayacağı nedeniyle dizi final kararı aldı. Dizide bulunan aşk karmaşıklığı nedeni ile ise dizinin nasıl bir final yapacağı merak konusu oldu.

Asiye karakterinin seneler önce kendini ve iki çocuğunu terk eden eski eşi Cemal'e dönüp dönmeyeceği izleyiciler tarafından merak edilirken, Cuma günü yayınlanacak olan 25. Bölümün tanıtımı yayınlandı. İşte detaylar...

KADERİMİN OYUNU KONUSU

Dizide Cemal, Asiye ve iki çocuğunu terk eder. Bunun üzerine yeni eşi ve çocuğu ile mutlu bir hayat sürerken, Cemal ve Asiye'nin kızları bir cinayet işler. Kendi mahallesinden olan ve kendinden yaşça büyük olan bir adam kızlarını taciz ederken işlenen cinayet, sonunda Asiye ve çocuklarının o şehirden kaçması ile sonuçlanır.

Asiye ile Mahir'in bir tesadüfen tanışması ile birlikte Mahir ve Cemal'in aynı evde yaşadığı oraya çıkar. Olanlardan habersiz Asiye, Mahir ile evli rolü oynayarak o eve yerleşir. Bir süre herkesi kandıran Cemal ve Asiye kimseye bir şey anlatmaz. Bir süre sonra ortaya çıkan bu eski evlilik, eve bomba gibi düşer. Asiye ve Cemal'in yeniden barışıp barışmayacağı merak konusu iken Mahir ile Cemal'in eşinin neler yapacağı merak konusu olur.