İtalyan izleyicisinin kalbini kazanan ünlü oyuncu Can Yaman, ilk yabancı dizisi ile herkesi şaşırttı!

İtalyan izleyicisinin kalbini kazanan ünlü oyuncu Can Yaman, ilk yabancı dizisi ile herkesi şaşırttı!

Ünü ülke sınırlarını aşan oyuncularımızdan olan Can Yaman, yeni dizisi ile herkesi şaşkına çevirdi. Yaman’ın kariyerinde büyük bir başarıya imza attığı ilk yabancı dizisinin fragmanı yayınlandı. Ünlü oyuncunun canlandırdığı karakter ise merak konusu oldu.

26 Haziran 2018 tarihinde yayınlanan ilk bölümü ile Star TV ekranları aracılığı ile seyircinin karşısına çıkan Erkenci Kuş dizisi, üzerinden yıllar geçse de tekrarları ile dahi kendisinde söz edilmesini sağlıyor. 2019 yılının ağustos ayında 51’inci bölümü ile final yapan Erkenci Kuş, başrollerinde yer alan Can Yaman ve Demet Özdemir’in yıldızlarının parlamasını sağlayan yapım olarak da biliniyor.

2018- 2019 yılları arasında yayınlanan Erkenci Kuş ile büyük bir üne kavuşan yakışıklı oyuncu Can Yaman, Erkenci Kuş’un final yapmasının hemen ardından başrollerini ünlü oyuncu Özge Gürel ile paylaştığı Bay Yanlış dizisi ile ekranlara geldi. Geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Can Yaman ve Özge Gürel’in yeni dizilerinin erken final yapması, herkesi şaşırttı. 14’üncü bölümde ekranlara veda eden Bay Yanlış, Erkenci Kuş’un gölgesinde kaldı.

Yeni dizisinin erken final yaptığı dönemde ilk dizisi Erkenci Kuş’un İtalya’da yayınlanmaya başlaması ile birlikte hayran kitlesini yurtdışında da genişletmeyi başaran Can Yaman, kısa süre içerisinde İtalya’ya ziyaretler düzenleyerek orada ki hayranları ile buluştu. Her gittiğinde yoğun bir ilgi ile karşılan Yaman, bir süre sonra İtalya’ya yerleşti ve oyunculuk kariyerinin orada da devam edebilmesi için birtakım anlaşmalar yaptı. Reklam filmlerinde rol alarak İtalyan izleyicinin karşısına çıkan Can Yaman, son olarak İtalya’nın en önemli kanallarından birinde yayınlanacak olan yeni dizisi için kameraların karşısına geçti. Yaman’ın yeni dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

“VIOLA COME II MARE” İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Geçtiğimiz senenin eylül ayında yeni dizisi Viola Come II Mare için kameraların karşısına geçen Can Yaman, hayranlarını heyecanlandırdı. İtalyan kanal, dizinin eylül ayında yayınlanacağını duyurarak heyecanı arttırdı.

POLİSİ CANLANDIRIYOR!

viola-come-il-mare.jpg

Can Yaman’ın yeni dizisinde yarı Türk yarı İtalyan, dik başlı bir polisi canlandırdığı öğrenildi.

YENİ DİZİSİ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADI!

Can Yaman, şu sıralar Disney Plus’ta yayınlanacak olan “El Turco” isimli dizi için çalışmalara başladı. Yaman’ın partneri ise henüz belli olmadı.