Harry Potter Disney Plus'a mı geçiyor? Harry Potter serileri nereden izlenir?

Harry Potter Disney Plus'a mı geçiyor? Harry Potter serileri nereden izlenir?

Dün Netflix platformundan kaldırılan Harry Potter hakkında şok karar! Harry Potter Disney Plus'ta mı yayınlanacak?

Harry Potter film serisinin uzun süredir yer aldığı Netflix platformundan kaldırılmasının hemen ardından Disney Plus'tan bomba bir adım geldi! Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Harry Potter film serisinin Netflix platformu üzerinden kaldırıldığı haberine Disney Plus'tan yanıt geldi. Verilen yanıt ile birlikte pek çok kişi "Harry Potter Disney Plus'a mı geçecek?" sorularını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Bu paylaşım sosyal medyada kısa sürede en çok beğeni alanlara girdi. Peki Harry Potter Disney Plus'ta mı? Disney Plus ne paylaştı? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

DİSNEY PLUS'UN PAYLAŞIMI

Bir süre önce Netflix verdiği karar ile birlikte bazı dizi ve filmleri platformundan kaldırdı. Pek çok dizi ve filmin dünya çapında izleyici kitlesine sahip olması ve sevilmesi nedeni ile de vatandaşlar konu ile ilgili internet ortamından araştırma yapmaya başladılar. Sosyal medyada da gündem haline gelen bu kararın ardından bir kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden şu paylaşımı yaptı;

"Harry Potter serisi, Netflix Türkiye'den kaldırıldı."

Bu paylaşımı alıntılayarak cevap veren Disney Plus, yalnızca ":)" işareti ile cevap verdi.

Gülümseme anlamına gelen bu işareti paylaşmasının ardından ise Harry Potter Netflix'e geliyor iddiaları ortaya atılmaya başlandı. Peki Harry Potter, Disney Plus'ta mı?

HARRY POTTER DİSNEY PLUS'TA MI?

Yapılan bu paylaşımın sosyal medyada kısa süre içerisinde konuşulması ile birlikte Harry Potter'ın Disney Plus'a geçeceği tahmin edildi. Bu tahminlerin henüz doğrulu bilinmezken, Disney Plus'tan da resmi bir açıklama gelmedi. Fakat sosyal medya kullanıcıları tarafından Netflix'ten kaldırılan diğer dizilerin de Disney Plus'a geçeceği bir diğer iddialar arasında yer alıyor.

Netflix'in kaldırdığı diğer dizi ve filmler ise şu şekildedir;

  • Örümcek Adam 2
  • Zombieland
  • Fantastik Canavarlar Serisi
  • Interstellar
  • On Becoming A God In Central Florida
  • Start Up
  • Yedi Cüce ve Ben
  • Married To Medicine
  • Friends
  • Harry Potter Serisi

DİSNEY PLUS NE ZAMAN AÇILACAK?

Disney Plus izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Bir süredir yayın hayatına başlayacağı konuşulan platformun ilk yayın tarihi de belli oldu. Disney Plus 14 Haziran'da yayında olacak.