Gündüz kuşağının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten, izleyenlere müjde! O tarihte yeni sezona başlayacak!

Gündüz kuşağının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'ten, izleyenlere müjde! O tarihte yeni sezona başlayacak!

Araştırmacı- Gazeteci Müge Anlı’nın sunduğu fenomen program Müge Anlı ile Tatlı Sert, izleyiciler tarafından sıklık ile sorgulanmaya başladı. Hem Müge Anlı’nın hem de sunduğu programın hayranı olan izleyiciler, programın yeni sezonunu bekliyor.

Gündüz kuşağı programları, özellikle ev hanımları ve o saatlerde evde olan diğer kişiler tarafından yakından takip ediliyor. Sezonun sonlanıp programların birer birer yaz tatiline çıkmasının ardından yerlerini farklı programlara bırakan gündüz kuşağı programları, henüz bir ay gibi bir ara vermiş olmalarına rağmen özlenmeye başladı. Farklı konseptler ile izleyicinin karşısına çıkan gündüz kuşağı programlarının arasından yıllardır sıyrılmayı başaran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ise izleyenlerin en çok özlediği gündüz kuşağı programı oldu.

Meslek hayatına magazinci olarak başlayan sonrasında ise kariyerini yine aynı sektörde ancak çok daha ehemmiyetli alanda ilerletmek isteyen Müge Anlı, yoğun bir çalışma temposunun ardından araştırmacı- gazeteci olarak anılmaya başlandı. Bir süredir Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programın sunuculuğunu yapan ve birçok faili meçhul olayın aydınlanması için emniyet güçlerine yardımcı olan Anlı, programın sezon finali yapmasının ardından özlenmeye başlandı. Gündüz kuşağı programları arasında resmen rakip tanımayan Müge Anlı, izleyiciler tarafından sık sık sorgulanmaya başladı. Programın ve Müge Anlı’nın hayranları, yeni sezonun ne zaman başlayacağını araştırmaya devam ediyorlar.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli gündüz kuşağı programının yeni sezonun ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Programın müdavimleri, yeni yayın tarihini araştırmaya devam ediyorlar.

Şimdiye kadar ne Müge Anlı’dan ne de kanal yönetiminden yeni sezon tarihine ilişkin bir açıklama gelmedi. Ancak diğer sezonlara bakıldığında, programın bu sene de eylül ayının ilk haftalarında başlayacağı tahmin ediliyor.

TAM 14 YILDIR YAYINDA!

muge-anli-istifa-etti.jpg

Ekranların en uzun soluklu gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, 2008 yılından beri ekranlara gelmeye devam ediyor.

EVLENECEĞİNİ DUYURMUŞTU!

Sezonun son programında evleneceğini duyuran Müge Anlı, sezon finalinin hemen ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürü Sinan Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturdu.