Gülseren Budayıcıoğlu'ndan Çöp Adam paylaşımı! “Dünyaca ünlü, servet sahibi biri!”

Gülseren Budayıcıoğlu'ndan Çöp Adam paylaşımı! “Dünyaca ünlü, servet sahibi biri!”

Kaleme aldığı gerçek hayat hikayelerinin ekranlarda yayınlanması ile ismini milyonlara duyuran Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, “Çöp Adam” isimli diziye ilişkin yeni bir paylaşım yayınladı.

Uzun süredir hekimlik yapan ve bu deneyimini hastalarının hikayelerinden etkilenerek kaleme almaya başladığı kitaplar ile milyonlar ile paylaşan ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, son dönemlerde hekim vasfı ile değil yazar vasfı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Önceki sezonlarda Tv8 kanalı aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olan Kırmızı Oda isimli dizi ile ekran önü macerasını başlatmış olan Budayıcıoğlu, birçok meslektaşı ve sosyal medya kullanıcısı tarafından oldukça eleştirildi.

Etik sınırlarını ihlal ettiği ve hasta sırlarını paylaştığı gerekçesi ile birçok kişi tarafından eleştirilen Gülseren Budayıcıoğlu, ilk etapta eleştirilere kulak asmadan yoluna devam etti ve sırası ile Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız, Yalı Çapkını isimli diziler ile izleyicinin nabzını tuttu. Bir süre önce röportaj veren Budayıcıoğlu, kimsenin sırrını ifşa etmediğini, hikayeleri değiştirerek gerçek sahibi tarafından dahi tanınamayacak hale getirdiğini hatta bazı hastalarının ona ulaşarak “benim hikayemi niçin yazmadın?” sözleri ile sitem ettiğini belirtti.

Kariyerinde önemli bir sıçrama yaşayan Gülseren Budayıcıoğlu, dün akşam ilk bölümü ile Star TV ekranlarında yayınlanan Çöp Adam isimli dizi ile de adından söz ettirmeyi başardı. Birçok dev ismi bir araya getiren projeye ilişkin yeni bir paylaşım yapan Budayıcıoğlu, önemli bilgiler paylaştı.

ÇÖP ADAM’I ANLATTI!

gulseren-budayicioglundan-cop-adam-paylasimi-dunyaca-unlu-servet-sahibi-biri-2.jpg

Dün akşam ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkan Çöp Adam, +18 sahneleri sebebi ile bazı kişiler tarafından eleştirildi. İlk bölümden hemen önce Instagram hesabından bir paylaşım yapan Gülseren Budayıcıoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Hikayede iki kar var, iki çocuk… Anne babaları hayatta olmalarına rağmen yetimhaneye kapatılıyorlar. Niçin? Çalışan annenin babaya çok daha iyi bakabilmesi için. O çocuklar bu günlere nasıl geliyorlar tek tek göreceğiz.”

“ÜNLÜ BİRİ!”

Bir kitaba bağlı kalmadan yalnızca hikayeden esinlenilerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme alınan Çöp Adam’a ilişkin konuşmaya devam eden Budayıcıoğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yazılımcı olan çocuk öyle bir şey icat edecek ki dünyanın yakından tanıdığı, servet sahibi biri haline dönüşecek.”