Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor?

Gül Masalı dizisi nerede çekiliyor?

Atv'nin yaz aylarında bir diğer popüler yapımları arasında yer alan Gül Masalı dizisine dair detaylar merak ediliyor. Dizinin Isparta'da çekildiği bilgileri gündeme gelirken detaylar ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Atv'nin yaz aylarında bir diğer popüler yapımları arasında yer alan Gül Masalı dizisine dair detaylar merak ediliyor. Yeni sezonda iddialı yapımlar arasında yer alan Gül Masalı dizisine dair konusu ve oyuncu kadrosu belli oldu. Atv yeni sezona iddialı bir giriş yapmak isterken yaz aylarında ise reytinglerini korumak istiyor.

Bu noktada en güçlü rakipleri Fox ve Star Tv karşısında Gül Masalı yapımı ile dikkatleri topladı. Gül Masalı dizisinin başrol oyuncuları arasında Gülper Özdemir ve Erdem Kaynarca yer alırken dizi Türkiye'nin gül şehirleri arasında yer alan Isparta'da çekiliyor. Dizi ismini Isparta şehrinden yer alırken çekimlerin ise nerede yer aldığı araştırılıyor.

GÜL MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Atv ekranlarının yeni yapımı olan Gül Masalı dizisine dair detaylar belli olmaya devam ediyor. Buna göre adını Isparta'nın güllerinden alan dizinin de bu şehirde çekildiği bilgilerine ulaşıldı. Her geçen gün yeni bilgiler gelmeye devam ederken Isparta'nın ise neresinde çekildiği araştırılmaya başladı.

Dizinin çekimleri Isparta’nın merkezi ve diğer semtlerinde gerçekleştirilmektedir. Set adresleri ile ilgili yeni adresler geldikçe sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

GÜL MASALI DİZİ KONUSU

Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizemli sırlarıyla karşılaşan Gonca'nın ve Isparta'nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak'ın hikayesini konu alıyor

GÜL MASALI DİZİ OYUNCULARI

Atv'nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Gül Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda; Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Zehra Yılmaz, Sarp Can Köroğlu, Bülent Düzgünoğlu, Gülçin Hatıhan, Arif Pişkin, Ayşenil Şamlıoğlu, Suat Sungur ve Sait Genay gibi isimler yer alıyor.