Gül Masalı dizisi ne zaman başlayacak? Gül Masalı dizi konusu, oyuncuları

Gül Masalı dizisi ne zaman başlayacak? Gül Masalı dizi konusu, oyuncuları

Bu sezonun yeni yaz dizileri arasında yer alan Gül Masalı oldukça merak edildi. Peki Gül Masalı dizisinin konusu ve oyuncuları nedir? Gül Masalı dizisi ne zaman başlayacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Haziran ayına gelirken, yaz dizilerinin neler olduğu ve ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Her sezon olduğu gibi bu sezon da yaz ayında yayınlanacak olan diziler ve oyuncular gündeme gelmeye başladı. Yaz ayına girmeden önce izlenen dizi ve programların sezon finali ya da final yapması ile birlikte, izleyiciler çıkacak olan yeni dizilerin neler olduğu merak ediyor. Tanıtımı yayınlanan ve yeni sezonda kadrosu ile birlikte oldukça dikkat çeken dizilerden biri olan Gül Masalı da merak edilen bu dizilerin içerisinde yer aldı. Peki Gül Masalı dizisinin konusu nedir? Gül Masalı dizisi oyuncuları kimler? İşte detaylar...

GÜL MASALI DİZİ KONUSU

ATV ekranlarında yayınlanacak olan ekranların yeni yaz dizinin dram türünde olması bekleniyor. Gonca karakterinin hayatı ele alınan dizide geçmişin gizemi ile şimdiki hayatı arasında sıkışıp kalan bir genç kız vardır. Gizem, annesini kaybetmesi ile birlikte geçmişin gizemine kapılır. Annesinden kalan miras ile sırların ortaya çıkması Gizem'in hayatını bir anda değiştirmeye yeter.

Bir yandan da Isparta'nın önde gelen ailesi Atabey'in oğlu olan Toprak, Gonca ile büyük bir rastlantı sonucu Gonca'nın hayatına dahil olur. Olaylar bu şekilde gelişirken ikilinin yaşayacakları ve hikayeleri oldukça merak edilir.

GÜL MASALI OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunun genç ve yetenekli kişilerden oluşması, diziye olan ilgili artırdı. Tanıtımın yayınlanmasının hemen ardından pek çok kişi internette dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığını merak etti. İşte dizinin oyuncu kadrosu...

  • Gülper Özdemir
  • Erdem Kaynarca
  • Sarp Can Köroğlu
  • Bülent Düzgünoğlu
  • Gülçin Hatıhan
  • Arif Pişkin
  • Ayşenil Şamlıoğlu
  • Suat Sungur
  • Sait Genay

GÜL MASALI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tanıtımı yayınlanan dizinin ne zaman başlayacağı da oldukça merak edildi. Fakat tanıtımda da görüldüğü gibi dizinin henüz tam yayın tarihi belli olmadı. Tanıtımının yayınlanması ile birlikte dizi şimdiden en çok beklenen ve merak edilen diziler arasında yer aldı.

GÜL MASALI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yaz dizileri ile ilgili en çok merak edilen konulardan biri ise dizinin çekildiği şehir ve mekanlar olmaktadır. Gül Masalı dizisi ise İstanbul ve Isparta'da çekilmektedir.