Gönül Dağı 62. Bölüm Fragmanı! Gönül Dağı Yeni Bölümünde Neler Olacak?

Gönül Dağı 62. Bölüm Fragmanı! Gönül Dağı Yeni Bölümünde Neler Olacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi olan Gönül Dağı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yeni bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

TRT'nin sevilen dizisi Gönül Dağı her bölümde sevenleri daha da fazla etkilemeyi başarıyor. Yayınlanan her bölüm ve fragmanı oldukça konuşulan dizi, reytinglerde de başarısını bir kez daha gösteriyor. Bugün 62. Bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan dizinin fragmanı ise yayınlandı. İzleyicilerin büyük bir ilgi ile beklediği yeni bölümünde neler olacağı son derece merak edildi. Peki Gönül Dağı 62. bölüm fragmanında neler olacak?

Gönül Dağı 62. Bölüm Fragmanı

Ramazan Bayramı'nı konu alan bölümde, seyircileri son derece coşkulu sahneler bekliyor. Herkesin birbiri ile bayramlaştığı ve birlik beraberlik duygusu verildiği bölümde izleyiciler şimdiden olumlu yorumlarını sosyal medya üzerinden yapmaya başladı. Dizinin neredeyse başından bu yana izleyicilerin kavuşmaları için heyecan ile bekledikleri Asuman ve Ramazan aşkı için de büyük bir gelişme yaşandı. Bayram coşkusunun yanı sıra Asuman ve Ramazan ikilisi için yapılan kutlama bölüme şimdiden damga vurdu. Uzun süredir kavuşmaları beklenen aşıkların bu bölümde nişanlandıkları görüldü. Hem duygusal anlara hem de mutlu edici sahnelere şahit olan seyirciler ise bölümün yayınlanmasını iple çektiklerini şimdiden paylaştılar. Peki Gönül Dağı dizisi hangi günler yayınlanmakta?

Gönül Dağı Ne Zaman Yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan dizi, izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Bununla birlikte internette paylaşan dizinin her bölüm tekrarı dizi kadar izlendi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda dizi ile ilgili yapılan tüm paylaşımları milyonlarca kişi beğendi. Dizi son derece başarılı ilerlerken dizinin devamlılığı da merak konusu oldu. Hız kesmeden devam edecek olan, 62. bölüm ile ekranlara gelen Gönül Dağı dizisi her cumartesi yayınlanmaktadır.