Gibi dizisi Yılmaz’ın evi nerede, Yılmaz’ın ev adresi

Gibi dizisi Yılmaz’ın evi nerede, Yılmaz’ın ev adresi

Ekranların sevilen dizisi Gibi, yayınlandığı bölümden bu yana pek çok özelliği ile merak konusu haline geldi. Dizinin en çok merak edilen detayı ise Yılmaz'ın evi oldu. Peki Gibi dizisi nerede çekiliyor? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Her bölümü ile izleyenleri ekranların başına kilitleyen EXXEN yapımı Gibi dizisi, yayınlandığı ilk bölümden bu yana oldukça fazla izleyici kitlesine sahip oldu. Komedi türündeki internet dizisi, 2021 senesinde yayınlanması ile birlikte özellikle bu sene popüler hale geldi. Oldukça az sayıdaki kadrosu ise izleyenleri güldürebilen ve başarılı bir izlenme oranına sahip olan Gibi dizisi hakkında merak edilenler de günden güne artmaya devam etmiştir. Dizinin en çok sahnesinin çekildiği bölüm Yılmaz'ın evi olarak bilinmektedir. Bunun dışında da farklı mekanlar görülse de genel anlamda gösterilen mekan Yılmaz'ın evidir. Bu nedenle de izleyicilerin en çok merak ettiği konulardan biri, Gibi dizisinin nerede çekildiğidir. Peki Gibi dizisi nerede çekildi? Gibi dizisi Yılmaz'ın evi nerede? İşte detaylar...

GİBİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Genel olarak iç mekanlarda çekimi sürdürülen dizinin, Yılmaz'ın evi dışında sürekli olarak mekanları değişmektedir. Dış mekan çekimlerinin olmaması sebebi ile de izleyiciler çekilen yer hakkında pek fazla bilgi sahibi olamamıştır. Bu nedenle de internette en çok merak edilenlerin arasına Gibi dizisi, Yılmaz'ın evinin adresi girmiştir.

İstanbul'da çekimlerinin sürdüğü dizinin büyük bir çoğunluğunun Anadolu Yakası'nda çekildiği öğrenildi. Sürekli değişen dış mekanların çekimleri ise zaman zaman; Bağdat Caddesi üzerinde de yapılmaktadır. Dizide dikkat çeken tabela ise; Selami Ali Mahallesi Üzüm Kızı Sokak olmuştur.

GİBİ DİZİ KONUSU NEDİR?

İlk sezonda yalnızca iki oyuncunun bulunduğu dizinin başrolünde Feyyaz Yiğit Yılmaz ve Kıvanç Kılınç İlkkan bulunmaktadır. Dizideki Yılmaz ve İlkkan karakterleri birbirleri ile iyi anlaşan fakat her konuda da didişen iki arkadaş olarak bilinmektedir. Sürekli olarak birlikte zaman geçiren Yılmaz ve İlkkan, birbirlerinin ve kendilerinin hayatlarını mahvedecek işlere karışmakta olan iki arkadaştır. Olaylar bu çerçevede gelişirken, diğer yan karakterler ile de dizide Yılmaz ve İlkkan karakterinin başına sürekli olarak kötü olaylar gelmektedir.

Dizinin ilerleyen sezonunda ise diziye bir diğer karakter olan Ersoy yani Ahmet Kürşat katılmıştır.

GİBİ DİZİSİ OYUNCULARI

  • Feyyaz Yiğit - Yılmaz
  • Kıvanç Kılınç - İlkkan
  • Ahmet Kürşat Öçalan - Ersoy