Gelinim Mutfakta 2 Mayıs Yeni Bölüm Var Mı? Gelinim Mutfakta Bayramda Yayınlanacak Mı?

Gelinim Mutfakta 2 Mayıs Yeni Bölüm Var Mı? Gelinim Mutfakta Bayramda Yayınlanacak Mı?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programlarından birisi Gelinim Mutfakta 2 Mayıs yeni bölüm var mı yok mu merak ediliyor.

Kanal D ekranlarının sevilen programları arasında yer alan Gelinim Mutfakta 2 Mayıs yeni bölümü var mı yok mu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta bayram günlerinde yeni bölümü ile ekranlara gelip gelmeyeceği vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Gelinim Mutfakta yarışması 2 Mayıs'ta yayınlanıp yayınlanmayacağına dair merak ediliyor. İşte Kanal D 2 Mayıs tv yayın akışı gursesgazetesi.com adresinde..

KANAL D 2 MAYIS 2022 PAZARTESİ TV YAYIN AKIŞI

  • 06:30 Sihirli Annem
  • 09:00 Neler Oluyor Hayatta?
  • 11:00 Yaprak Dökümü
  • 13:00 Gelinim Mutfakta
  • 16:00 Arka Sokaklar
  • 18:45 Kanal D Ana Haber
  • 20:00 Şarkılar Bizi Söyler

Kanal D ekranlarında bayram haftası Gelinim Mutfakta yarışmasının yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. 2 Mayıs 2022 Pazartesi Kanal D tv yayın akışında Gelinim Mutfakta yeni bölümü yer alıyor.

Gelinim Mutfakta 921.bölüm fragmanı Kanal D ekranlarında yayınlandı. Bayramda yayınlanması beklenmeyen program yeni haftada yayınlanacak. Bayramda yeni bölümü ile ekranlara gelecek nadir programlar arasında yer alan Gelinim Mutfakta yarışmasının fragmanı..

Türkiye'nin en fazla takip edilen yemek yarışmalarından birisi olan Gelinim Mutfakta'da haftanın şampiyonu kim oldu merak ediliyor. Her hafta Cuma günleri Gelinim Mutfakta'ta yarışmasında haftanın şampiyonu merak edilen isimler arasında yer alıyor. Gelinim Mutfakta yarışmasında her hafta içi her gün günün birincileri çıkıyor ve çeyrek altın kazanıyorlar. Yarışmada toplamda en fazla puana ulaşan kişi ise haftanın sonunda Cuma günü haftanın şampiyonu olarak bilezik sahibi olacak.

GELİNİM MUTFAKTA PROGRAM KONUSU

2018 yılında ekranlardaki yayın hayatına başlayan Gelinim Mutfakta programında gelinler; kendilerine verilen malzemeler ile yapmaları gereken yemek ya da tatlıları hazırlayarak sunum yapar. Gelinlerin sunumlarını kayınvalideler, hangi tabağın hangi geline ait olduğunu bilmeyerek tadarlar ve puanlamalarını yaparlar. Verilen puanlara göre günün birincisi bir adet çeyrek altın kazanır. Hafta boyunca en çok puanı toplayan gelinler ise, haftanın birincisi olarak bir adet bilezik kazanır. Gelinim Mutfakta yarışmasını izleyen gelin ve kayınvalideler programa katılım şartlarını araştırıyor.