Game Of Thrones Severlere Müjde: House of Dragon'un Fragmanı ve Posterleri Yayınlandı!

Game Of Thrones Severlere Müjde: House of Dragon'un Fragmanı ve Posterleri Yayınlandı!

Geride bıraktığımız yıllarda yayınlanan ve “tarihinin en iyi yapımı” olarak nitelendirilen Game of Thrones’tan sonra ekranlara gelmeye hazırlanan House of Dragon’un fragmanı ve karakterlere yönelik posterleri yayınlandı...

Yaklaşık iki yıl önce final yapan ve yayında kaldığı süre boyunca hem ülkemiz izleyicileri hem de diğer yurtdışı ülkelerinde bulunan izleyiciler tarafından yakından takip edilen yapımlardan birisi olan Game of Thrones, izleyiciden tam not almayı başarmıştı. Final yapmasına karşı gelinen ancak hikâye itibari ile sonlanması gereken diziden sonra izleyicileri heyecanlandıran bir açıklama yapılmıştı. HBO, Game of Thrones’tan 200 yıl öncesini anlatacak olan House of Dragon isimli yapımın çalışmalarına başlandığını duyurmuştu.

HBO tarafından yapılan açıklamanın üzerinden bir süre geçtikten sonra meraklanmaya başlayan izleyicileri sevindiren haber nihayet geldi. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

House of Dragon’un Fragmanı Yayınlandı!

house-of-dragon.jpeg

Game of Thrones’tan 200 yıl öncesini anlatan ve bir kısım izleyicinin merak ile beklediği bir kısım izleyicinin ise “tadında bırakmak lazım” yorumları ile karşılık verdiği House of Dragon isimli dizinin fragmanı yayınlandı. HBO’nun resmi kanalları aracılığı ile yayınlanmış olan fragmanda, diziye yatırılan bütçenin hakkının verildiği gözlendi.

Can alıcı efektleri ve Targaryerlerin hikayelerine giriş tarzı ile dikkat çekmeyi başarmış olan House of Dragon’un ilk fragmanı, dizinin ilk bölümünün merak ile beklenmesini sağladı.

Posterler Göz Kamaştırdı!

HBO tarafından yayınlanmış olan House of Dragon fragmanından sonra dizinin ana karakterlerinin yer aldığı posterler de yayınlandı. Game of Thrones’tan sonra aynı etkiyi yaratmayacağını düşünen izleyicilerin büyük bir bölümü, posterlerin konseptinin heyecanlandıran bir etkiye sahip olduğunu ve dizinin başlamasını iple çektiklerini belirtti. Fotoğraf çekiminde kullanılan konseptler ve gizemli duruş, izleyicilerden tam not almayı başardı.

Yayın Tarihi Belli Oldu!

Game of Thrones izleyicileri ve bilim kurgu seven vatandaşlar tarafından heyecan ile beklenen House of Dragon’un 21 Ağustos’ta start vereceği açıklandı. Dizinin HBO Max ekranlarından yayınlanacağı bildirildi.