Fox Tv kapanıyor mu? Selçuk Tepeli olayı gündeme damgasını vurdu! Bardak fırlatacak kanal bulamayacaklar iddiası!

Fox Tv kapanıyor mu? Selçuk Tepeli olayı gündeme damgasını vurdu! Bardak fırlatacak kanal bulamayacaklar iddiası!

20 Mayıs 2022 Cuma günü gündeme damgasını vuran Selçuk Tepeli olayı sonrasında iç siyaset tekrardan karıştı. Fox Tv kapanıyor mu? Selçuk Tepeli olayı gündeme damgasını vurdu! Bardak fırlatacak kanal bulamayacaklar iddiası!

20 Mayıs 2022 Cuma günü gündeme damgasını vuran Selçuk Tepeli olayı sonrasında iç siyaset tekrardan karıştı. Fox Tv ekranlarında Fatih Portakal'ın ayrılığı sonrasında ana haber sunuculuğuna geçen Selçuk Tepeli'nin canlı yayında haber sonrasında ki tepkisi gündeme damgasını vurdu. Milyonların karşısında haber sonrasında sinirlerine hakim olamayan Selçuk Tepeli'nin kameraya doğru bardak fırlatması iktidar kanadında büyük tepkilere yol açtı.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Hafta içi her gün 19:00'da olduğu gibi Fox Tv ekranlarında Selçuk Tepeli ile Fox Ana Haber programında Selçuk Tepeli'nin çiftçi haberinin ardından sinirlerine hakim olamaması sonrasında tepkiler yükseldi. Selçuk Tepeli'nin haber sonrasında yorumlamasını halk beklerken, bir süre sinirlerine hakim olamayan Selçuk Tepeli "geç haberi, geç" diyerek tepkisini gösterirken kameraya doğru ise bardak fırladı.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise tekrar programın karşısına geçen Selçuk Tepeli, "Türk halkından ve Fox Tv izleyicilerinden özür dilerim" açıklamasında bulundu. Yaşanılan bu gelişmeler sosyal medyada büyük destek toplarken, iktidar kanadında ise tepkiler gecikmedi.

MÜCAHİT BİRİNCİ'DEN "FOX TV KAPATMA" İDDİASI!

AKP'li Mücahit Birinci'den RTÜK'e FOX TV çağrısı: Kapatma dahil tüm tedbirlerin uygulanmasını bekliyoruz! AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci'nin Twitter'da yaptığı açıklamalar gündeme damgasını vurdu. MKYK üyesi Mücahit Birinci yaptığı tepkiler ile birlikte RTÜK'ten kanala kapatma cezası ve Selçuk Tepeli'nin kovulması gerektiğini açıkladı.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında ise RTÜK'ten henüz bir karar açıklanmazken FOX Tv'nin kapanıp kapanmayacağına dair gelişmeler merak ediliyor.

FOX TV KAPANIYOR MU?

Türkiye'de yıllardır en fazla izlenen ana haber programlarından birisine sahip olan Fox Tv, yaptığı yayıncılık ile milyonların beğenisini kazanıyor. Özellikle Fatih Portakal'ın ana haber sunuculuğundan ayrılması sonrasında Selçuk Tepeli'nin devam etmesi izleyiciler tarafından alkışları toplamıştı.

Selçuk Tepeli'nin canlı yayında yaptığı hareketler ise çok fazla konuşulurken gündeme bomba iddialar düştü. Ak Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci'nin Twitter'da ki açıklamaları gündemde çok fazla yer edinirken şimdilik Fox Tv'nin kapanması gibi bir gelişmenin kesinlikle olamayacağı bilgisine ulaşıldı. Fox Tv kapanma iddiaları gündemde yer alırken kanala yaşanılan olaylar sonrasında para cezası kesilmesi bekleniyor.