Fox Tv Gizli Saklı dizisi reyting sonuçları nasıl?

Fox Tv Gizli Saklı dizisi reyting sonuçları nasıl?

Fox Tv ekranlarında dün ( 8 Haziran 2022 Çarşamba ) günü ilk bölümü ile ekranlara gelen Gizli Saklı dizisi dikkatleri çekti. Peki Fox Tv Gizli Saklı dizisi reyting sonuçları nasıl?

Fox Tv ekranlarında dün ( 8 Haziran 2022 Çarşamba ) günü ilk bölümü ile ekranlara gelen Gizli Saklı dizisi dikkatleri çekti. Oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyicilerden tam not alana Gizli Saklı dizisi reytinglere güzel bir giriş yaptı. TOTAL ilk 10 program arasında kendine yer bulabilen Gizli Saklı dizisinin ilerleyen günlerde reyting sonuçlarının daha da artması bekleniyor.

Diziyi izleyen izleyiciler reyting sonuçlarını merak ederken detaylar ise Gürses Gazetesi adresinde yer aldı. Şimdiden 2.bölüm fragmanı ve ne zaman yayınlanacağını araştırmaya başlayan izleyiciler için detaylar, Gizli Saklı dizi konusu ve oyuncuları gibi bir çok gelişmeler haberimizin devamında yer alıyor.

GİZLİ SAKLI DİZİSİ REYTİNG SONUÇLARI

Fox Tv ekranlarında 8 Haziran Çarşamba günü ilk bölümü ile ekranlara gelen Gizli Saklı dizisi açıklanan reyting sonuçları sonrasında sıralaması şekillendi.

Fox TV’de ilk bölümü yayınlanan “Gizli Saklı” dizisi Total’de 6., AB’de ise 5. sırada yer aldı.

TOTAL İLK 10 PROGRAM:

  1. KURULUŞ OSMAN
  2. SURVİVOR ALL STAR
  3. SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER
  4. MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
  5. ESRA EROL'DA
  6. GİZLİ SAKLI
  7. KURULUŞ OSMAN (ÖZET)
  8. SEVERSİN
  9. YEDİ BELA HÜSNÜ
  10. KARA TAHTA

GİZLİ SAKLI DİZİ KONUSU

Dizide Naz karakterini Sinem Ünsal canlandırırken, Pamir Komiser karakterine hayat veriyor. Bir sivil operasyonda birlikte çalışacak olan ikili görev gereği bir çifti canlandırıyorlar. Birbirinden hiç hoşlanmayan ve görev gereği bile olsa bir arada olmak istemeyen ikilinin gizli görevleri bakalım nasıl geçecek. İlk görüşte dalaş, aşka dönüşecek mi?

Polis Akademisi'ni birincilik ile bitiren, görev aşkıyla yanıp tutuşan Naz (Sinem Ünsal) ve sivil görevlerin aranan ismi, başarılı polis memuru Pamir (Halit Özgür Sarı) Türkiye'nin büyük mafya babası olan Tarık Koşuoğlu'nu yakalamak için birlikte çalışmak zorundadır.

Kimseye güvenmeyen ve yakın olmayan Tarık'ın güvenini kazanmak için ona yanaşmak zorunda olan Naz ve Pamir, evli gibi davranarak Tarık'ın karşı evine taşınmak zorundadır.İkisi de görevine aşık birer polis olsalar da karakterleri bir o kadar zıttır. Tarık'ı yakalayıp adalete teslim etmek için birlikte çalışsalar bile yaşadıkları bazı anlaşmazlıklar ikili arasında sorunlara neden olur.