Final Yapacak Olan Diziler Belli Oldu! Hangi Diziler Bu Sezon TV Ekranlarına Veda Edecek?

Final Yapacak Olan Diziler Belli Oldu! Hangi Diziler Bu Sezon TV Ekranlarına Veda Edecek?

Pek çok dizi hakkında final iddiaları yayılırken, final yapacak olan o diziler belli oldu. Peki hangi diziler final yapacak?

TV ekranlarında daha bu sezon yayın hayatına başlamış ya da uzun süredir ekranlarda yer edinmiş bazı diziler, izleyenlerine bu sezon veda ediyor. İçlerinde oldukça şaşırtıcı yapımlar yer alan bu dizilerin ne zaman final yapacağı oldukça merak edildi. Sezon finali kararı alan ya da yeni başlayan yaz dizilerinin aksine, bu sezona final bölümü ile veda edecek olan o dizilerin son bölümleri ne zaman yayınlanacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Ekranların sevilen dizilerinden bazıları bu dönem final bölümü ile yayından kaldırılıyor. Bazı dizilerin sezon finali yapma kararı beklenirken final bölümlerinin yayınlanacağı duyurusu ile adeta izleyiciler şok oldu. Bu dizilerin neden ekranlara veda ettiği de oldukça merak edildi. Peki hangi diziler final hangi diziler final yapacak? İşte detaylar...

Final Yapacak Diziler

Masumlar Apartmanı

Final kararını 4 bölüm öncesinden hazırlayan dizi, tanıtımları ile birlikte bu bölümleri duyurmuştu. Yayınlandığı dönemden bu yana hem sahneleri hem de oyunculuk performansları ile gündemden düşmeyen Masumlar Apartmanı dizisi, ilk sezon kadar reytinge ulaşamaması ile final yapma kararı aldı. Dizinin son bölümünün ise 17 Mayıs'ta yayınlanacağı açıklandı.

ÜÇ Kuruş

Bu sezon ekranlara gelen ve farklı konusu ve karakterleri ile kendinden söz ettiren dizi de tutunamadı. İlk bölümlerinde her ne kadar oldukça iyi bir başlangıç yapsa da 28. bölümü ile dizinin final kararı verildi. Dizinin son bölümünün ise 23 Mayıs'ta yayınlanacağı öğrenildi.

Sadakatsiz

Son dönemin belki de en çok konuşulan dizisi de ekranlara veda ediyor. Reytingler konusunda da sıkıntı yaşamayan dizinin, senaryosunun eskisi gibi ilerlemediği gerekçesi ile final yapılmasına karar verildi. Dizinin son bölümünün ise 25 Mayıs'ta yayınlanacağı öğrenildi.

Bir Zamanlar Çukurova

Dizinin final kararı henüz netlik kazanmasa da reytinglerin son dönemde düşmesi ile finalden kaçamayan dizilerin arasına girdiği iddia ediliyor. İlk sezonlarında oldukça beğenilen ve sezonlar ilerledikçe oyuncu kadrosunda oldukça değişikliğe gidilen dizinin artık senaryosunun ilerlemediği iddia edildi. Reytinglerin de istenilenin altına düşmesi ile birlikte Haziran ayında dizinin ekranlara veda edeceği konuşuldu. Şimdi dizi ile ilgili net bir açıklama bekleniyor.