Feride, Nalan ile Hayri'yi el ele gördü! Camdaki Kız 60'ın bölüm fragmanı yayınlandı! Feride intihar mı edecek?

Feride, Nalan ile Hayri'yi el ele gördü! Camdaki Kız 60'ın bölüm fragmanı yayınlandı! Feride intihar mı edecek?

59’uncu bölümü ile izleyiciyi ekranları başına kilitleyen sevilen dizi Camdaki Kız’ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kefenini hazırlayan Feride, izleyiciyi şaşkına çevirdi. İşte ayrıntılar…

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden Kanal D ekranlarına uyarlanmış olan Camdaki Kız dizisi, gerçek bir hikayeden esinlenilmiş olması nedeni ile izleyicilerin büyük ilgisi ile karşılaşmaya devam ediyor. Eylül ayında 3’üncü sezonu ile izleyicinin karşısına çıkan ve bir süredir hikayenin durgunlaşması sebebi ile izleyicilerin eleştirilerine maruz kalan Camdaki Kız dizisi, son iki haftadır beklenen gelişmeyi gösterdi.

Annesi bildiği anneannesi tarafından resmen cam bir fanusun içerisinde büyütülen ve anneannesinin türlü fiziksel ve psikolojik şiddetlerine maruz kalan Nalan’ın hikayesini konu alan Camdaki Kız dizisi, dün akşam 59’uncu bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Bir önceki bölümde Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu ve bir erkek çocuk dünyaya getireceğini öğrenen sonrasında ise konağı terk eden Nalan, yeni bölümde annesine yakalandı. Yediği tokada rağmen yolundan vazgeçmeyerek kabuğundan çıkan ve seyirciye “oh be” dedirten Nalan, reytinglerin de yükselmesini sağladı.

Sedat’ın yaptıklarına rağmen Nalan’ı evine döndürmek konusunda kararlı olan Feride izleyiciden büyük eleştiri alırken dizinin final sahnesinde Hayri ile Nalan’ı el ele gördü. O sahnede sonlanan yeni bölüm, izleyiciyi bir sonraki hafta için heyecanlandırdı. Hiç vakit kaybetmeden bölüm sonunda yeni bölüm fragmanını yayınlayan Kanal D yönetimi, sosyal medyada gündem oldu.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

feride-nalan-ile-hayriyi-el-ele-gordu-camdaki-kiz-60in-bolum-fragmani-yayinlandi-feride-int.png

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen ve Hayri ile Nalan’ı el ele gören Feride’nin ani yıkılışı ile sonlanan Camdaki Kız dizisinin 60’ıncı bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Feride’nin Nalan ve Hayri ile yüzleşmediği görülürken Nalan’ın Hayri’ye olan bağlılığının iyiden iyiye arttığı gözler önüne serildi.

“Ben Nalan’ı çok sevdim ama yansıtamadım” sözleri ile ağlayan Feride’nin kendisini suçladığı ve Nalan’dan af dilediği sahneler, sosyal medya kullanıcıları tarafından çok konuşuldu.

KEFEN GETİRDİ!

Kitaba göre çoktan intihar etmiş olması gereken Feride karakterinin 60’ıncı bölümde bir kefen getirdi ve “bu kefen Hayri’nin değil, benim” dediğine şahitlik edildi. Kefene sarılarak ağlayan Nalan, Feride’nin intihar ettiğini düşündürdü.