Esra Ezmeci'nin takipçileri, resmen küçük dillerini yuttu! Ezmeci'nin sorulara verdiği yanıt gündeme oturdu!

Esra Ezmeci'nin takipçileri, resmen küçük dillerini yuttu! Ezmeci'nin sorulara verdiği yanıt gündeme oturdu!

Sosyal medya hesabından düzenlediği soru- cevap etkinlikleri ile sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takibe alınan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, geçtiğimiz gün kendisine yöneltilen soruları yanıtlayarak yine gündeme geldi. Ezmeci’ye gelen sorular..

1986 doğumlu olan Esra Ezmeci, popülerliğine popülerlik katmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl FOX TV ekranlarında yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun isimli realite programının konuk psikoloğu olarak izleyicinin karşısına çıkan Esra Ezmeci, program sayesinde Türkiye genelinde tanınmaya başladı. Şu sıralar doktorasını yapan ve eğitim hayatı boyunca başarılı olan Ezmeci, kadın- erkek ilişkileri üzerine yazdığı kitapları ile de geniş kitlelere hitap etmeye başladı.

Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü klinik psikolog, her akşam soru- cevap etkinliği düzenleyerek takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Takipçi sayısını günden güne artıran Ezmeci, Instagram hesabından soru yanıtlayarak psikoloğa gitmeye durumu el vermeyen veya psikoloğa giderek sorunlarını anlatmaktan utanan sosyal medya kullanıcılarına yardım ettiğini ifade ediyor.

İsimleri gözükmediği için merak ettikleri her türlü soruyu Klinik Psikolog Esra Ezmeci’ye yönelten sosyal medya kullanıcılar, zaman zaman diğer kullanıcıların küçük dillerini yutmalarına sebep oluyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği soru- cevap etkinliğinde kendisine gelen iki soruda da şaşkınlık yaratan Ezmeci, soruları büyük bir profesyonellikle yanıtladı.

“ERKEKLERİN İNKAR MEKANİZMALARI GELİŞMİŞTİR!”

Geçtiğimiz gün düzenlediği soru- cevap etkinliği kapsamında takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan Klinik Psikolog Esra Ezmeci, bir takipçisinden gelen “eşimin arabasında tanga buldum ‘benim’ dedi” paylaşımına verdiği yanıt ile şaşırttı. Ezmeci, cevabında şu ifadeleri kullandı: “Erkeklerin inkar mekanizmaları gelişmiştir. Siz yine de diğer davranışlarını takip edin.”

ŞOKE EDEN PAYLAŞIM!

e1.png

Ezmeci’nin bir başka takipçisi, eşinin gece uyurken kendisine yaklaştığını ve cinsel ilişkiye girdiğini ve uyandığında hiçbir şey hatırlamadığını ifade etti.

“UYKUSUNU AÇIN!”

Takipçinin paylaşımına “uykusunu açık ve bilincini yerine getirin” yanıtını veren Ezmeci, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi olmayı başardı.