Esra Bilgiç Atatürk Dizisinde Mi? Esra Bilgiç Kimdir?

Esra Bilgiç Atatürk Dizisinde Mi? Esra Bilgiç Kimdir?

Ünlü ve güzel oyuncu Esra Bilgiç'in Atatürk dizi kadrosuna katıldığı ortaya çıktı. Diziyi bekleyenler Bilgiç'in rolünü araştırmaya başladı. Peki; Esra Bilgiç Atatürk dizisinde mi? Esra Bilgiç kimdir?

Yayın hayatına önümüzdeki yıl başlayacak olan, başrolünde Atatürk karakterine Aras Bulut İynemli'nin yer alacağı Atatürk dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Dizi ile ilgili gelişmeler heyecanla takip edilirken gelen bir son dakika haberi dizinin bekleyenlerini heyecanlandırdı. Sosyal medya platformları ve bazı basın yayın kuruluşlarından gelen bir son dakika bilgisine göre güzel oyuncu Esra Bilgiç'in de diziye dahil olduğu servis edildi.

14 Haziran tarihinde Türkiye pazarına giriş yapacak olan Disney Plus'ın Türk izleyici kitlesini heyecanlandıran dizisi Atatürk için geri sayım bir süre önce başladı. 2023 yılında yayın hayatına başlayacak olan Atatürk dizisi için başta Türkiye'den olmak üzere pek çok ülkeden dizi severler heyecanlı bekleyişe başladı. Diziden şu ana kadar pek çok bilgi gelse de, Henüz izleyenlerin merak ettiği pek çok nokta bulunuyor.

Son olarak bugün gelen bilgilere göre Esra Bilgiç isimli güzel oyuncunun da dizinin kadrosuna katıldığı servis edildi. Ancak güzel oyuncunun dizide hangi karaktere rol vereceği henüz açıklanmadı. Dizinin kadrosu ile ilgili şu ana kadar gelen bilgilere göre dizinin oyuncu kadrosunda bulunan isimler şu şekilde;

Aras Bulut İynemli (Mustafa Kemal Atatürk)

Songül Öden (Zübeyde Hanım)

Mehmet Günsür (Ali Rıza Efendi)

Sarp Akkaya (Enver Paşa)

Berk Cankat (Ali Fuat Cebesoy)

Esra Bilgiç (Bilinmiyor)

Sahra Şaş (Makbule Atadan)

Bertan Asllani (Ali Fethi Okyar)

Emma Watson (Bilinmiyor)

Esra Bilgiç Kimdir?

1992 Ankara doğumlu olan Esra Bilgiç, henüz 8 yaşında tiyatro ile tanışmış ve sahnelerde yer almaya başlamıştır. Mamak Belediyesi bünyesinde tiyatro yapmaya başlayan Esra Bilgiç, 2011 yılında yarı burslu olarak Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde üniversite eğitimine başlamıştır. Diriliş Ertuğrul dizisi ile televizyon ekranlarıyla tanışan güzel oyuncu Esra Bilgiç'in oynadığı yapımlar ise şu şekilde;

Esra Bilgiç'in Oynadığı Diziler

  • Kanunsuz Topraklar / Gülfem / 2021
  • Ramo / Sibel Yıldırım / 2020-2021
  • Bir Umut Yeter / Derya Akar / 2018
  • Diriliş Ertuğrul / Halime Hatun / 2014-2018

Esra Bilgiç'in Oynadığı Filmler

  • Adanış Kutsal Kavga / Cemre Haznedar / 2020