Erşan Kuneri Seyyal Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Erşan Kuneri Seyyal Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Erşan Kuneri dizisinin bugün galasının olmasını ardından pek çok kişi, dizi ile ilgili detayları merak etmeye başladı. Peki Erşan Kuneri Seyyal kimdir?

Bugün Netflix'te yayınlanan ve oldukça iyi bir izlenme kitlesine ulaşan Erşan Kuneri dizinin oyuncuları da ilgi çeken konulardan oldu. Peki Erşan Kuneri'de en çok konuşulan oyunculardan biri olan Seyyal kimdir?

Cem Yılmaz'ın yeni dizisi olan Erşan Kuneri, uzun süredir hayranları tarafından beklenmekteydi. Yayınlanan fragmanlarının bile binlerce kez izlenmesi ve oyuncu kadrosunun oldukça güçlü olması dizi hakkında beklentinin daha yüksek olmasına yol açtı. Özellikle oyuncuları sosyal medyada gündem haline gelerek en çok merak edilenler arasına girdi. Dizinin yayınlanamsının ardından kısa süre içerisinde dizinin galası ve diziden bazı kesitler sosyal medyada gündem oldu. Dizinin yıldız kadroya sahip olması da bir diğer önemli detaylardan biriydi. Özellikle Seyyal karakterini canlandıran oyuncu internetten oldukça araştırıldı. Peki Seyyal karakteri kimdir?

Erşan Kuneri Seyyal

Bugün vizyona giren Erşan Kuneri dizisi oldukça yüksek bir izleyici kitlesine sahip oldu. Özellikle dizinin galası sosyal medyada adeta gündem oldu. Dizide yer alan karakterler de merak edilmeye ve konuşulmaya başlandı. Dizide önemli bir role sahip olan ve oyunculuğu ile ilgi çeken Seyyal karakterinin de gerçek hayattaki ismi de oldukça merak edildi. Peki Seyyal karakteri kimdir?

Seyyal karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya Türk Tv dizi ve sinema oyuncusudur. 23 Şubat 1988 tarihinde doğan Şahinkaya'nın doğum yeri Senegal'in başkenti Dakar olarak bilinmektedir. 15 yaşına kadar yurt dışında pek çok farklı yerde yaşayan Şahinkaya, anne ve babasının boşanmasının ardından Türkiye'ye yerleşmiştir. Burada da oyunculuğa merak saran Nilperi Şahinkaya pek çok önemli yapımda yer almıştır. Uzun süredir oyunculuk yapan Şahinkaya, oynadığı tüm sinema filmleri ve diziler ile ismini en çok konuşulanlar arasına yazdırmayı başarmıştır.

"Benim Babam Bir Melek, Deli Aşk, Karakomik Filmler" gibi sinema filmlerinde rol alan Şahinkaya bunun yanı sıra pek çok dizilerde de rol almıştır. Bu diziler ise şu şekildedir; Deniz Yıldızı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kayıp, Kiraz Mevsimi, N'olur Ayrılalım, Bu Şehir Arkandan Gelecek, Yaşamayanlar, Aynen Aynen, Kuzgun, Yeni Hayat, Yasak Elma, Nasıl Fenomen Oldum ve son olarak Erşan Kuneri'de rol almıştır.