Erşan Kuneri Oyuncusu Zafer Algöz'den Gibi Yorumu

Erşan Kuneri Oyuncusu Zafer Algöz'den Gibi Yorumu

Erşan Kuneri dizisiyle gündemde olan başarılı oyuncu Zafer Algöz, Erşan Kuneri'nin Gibi dizisine benzemesi üzerine Twitter'dan yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Peki; Zafer Algöz, Gibi dizisi ile ilgili ne dedi? Feyyaz Yiğit yanıt verdi mi?

Sosyal medya platformlarında çıkış yaptığı günden itibaren gündemden düşmeyen Erşan Kuneri dizisi pek çok olumlu ve olumsuz eleştirel yorum aldı. Kadrosunda; Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Bülent Emrah Şakrak, Uraz Kaygılaroğlu, Ezgi Mola, Nilperi Şahinkaya ve Merve Dizdar gibi başarılı oyuncuların bulunduğu yeni çıkan Netflix orijinal yapımı Erşan Kuneri dizisi sosyal medya platformlarında pek çok kişi tarafından eleştiri alırken bazı kullanıcılar diziyi Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin yerli komedi yapımı Gibi dizisine benzetti. Erşan Kuneri dizisinin, Exxen'de yayınlanan komedi dizisi Gibi'ye benzetildiği yorumların artması ile birlikte oyuncu Zafer Algöz, dizilerin benzetilmesi ile ilgili gelen bir yoruma cevap verdi. Algöz'ün sert cevabı sosyal medya gündemine bir anda bomba gibi düştü.

Zafer Algöz'den Gibi Yorumu

Bir kullanıcı Zafer Algöz'ü etiketleyerek Erşan Kuneri dizisini çok beğendiğini ve dizinin Gibi dizisi ile benzerlik gösterdiğini belirtti. Zafer Algöz'den yoruma cevap beklenirken, ünlü oyuncu oldukça sert bir yanıt verdi. Verdiği yanıtın sosyal medya gündemine bomba gibi düşmesi üzerine ikinci bir cevap vererek gündemi kızıştırdı. Peki; Zafer Algöz Gibi dizisi ile ilgili ne dedi?

Kendisine gelen yorum üzerine Zafer Algöz, "Gibinin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek,4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek" ifadelerini kullandı. Paylaştığı cevabın ardından pek çok yanıt alan Zafer Algöz'e bir kullanıcı "Zafer Abi bu işin uzmanı sensin ama seyirci olarak söylüyorum Gibi başka bir şey. Keşke sen ve Cem Abi Gibi'de bir bölüm de olsa oynasanız. Off ne güzel olurdu Feyyaz Yiğit komedisinde sizi görmek." ifadeleri ile yanıt verdi. Sonrasında Zafer Algöz'den gelen yanıt pek çok kişiden büyük tepki çekti. Algöz bu yoruma cevaben "Feyyaz Yiğit Komedisi mi" yazdı ve sonuna 4 gülen emoji ekledi. Kullanıcılar Feyyaz Yiğit'i etiketleyerek paylaşımlar yaptı. Sosyal medyada Zafer Algöz'e büyük tepkiler gelmeye devam ederken Feyyaz Yiğit'ten cevap gelip gelmediği merak konusu oldu.

Feyyaz Yiğit, Zafer Algöz'e Cevap Verdi Mi?

Ünlü komedyen Feyyaz Yiğit'ten Zafer Algöz'e yanıt vermesi beklenirken, Yiğit halen herhangi bir yanıt vermedi.