Erşan Kuneri Netflix Rekorlarını Kırıyor! Cem Yılmaz Açıkladı! Erşan Kuneri 2 Mi Geliyor?

Erşan Kuneri Netflix Rekorlarını Kırıyor! Cem Yılmaz Açıkladı! Erşan Kuneri 2 Mi Geliyor?

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisi Netflix aracılığı ile izleyicinin beğenisine sunuldu. 8 bölümlük dizi kısa zaman içerisinde büyük ilgi görmeyi başarırken, 2’inci sezonun gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Yılmaz konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Merak ile beklenen Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs tarihinde Netflix’te yayınlandı. Kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından seyredilen dizi “Erşan Kuneri 2 gelecek mi?” sorusunun gündeme düşmesini sağladı.

Erşan Kuneri Netflix’te Yayınlandı!

Cem Yılmaz’ın daha önceki filmlerinde canlandırılan bir karakter olan Erşan Kuneri, kendi ismi ile çekilen 8 bölümlük dizi ile Netflix’te seyirci ile buluştu. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak ve Zafer Algöz’ün kadrosunda yer aldığı dijital dizi, 13 Mayıs’ta yayınlandı.

Erşan Kuneri’nin Konusu Ne?

ersan-kuneri.webp

Yönetmen koltuğunda Cem Yılmaz’ın oturduğu ve Yılmaz’ın önceki filmlerinden tanınan Erşan Kuneri’nin film macerasının anlatıldığı Erşan Kuneri dizisinde, 8 ayrı bölümde 8 ayrı film birden anlatılıyor. Aslında bir erotik film oyuncusu olan ancak 80’lerin başında çıktığı cezaevinden sonra kariyer hayatını başka bir yöne çevirmek isteyen Erşan Kuneri, ekibi ile birlikte farklı konularda olan filmlerin yapımcılığını ve oyunculuğunu üstleniyor. Korku, dram, sosyal içerik ve daha pek çok konunun ele alındığı yeni filmlerde, 45 dakikalık bir seyir şöleni yaşanıyor.

Erşan Kuneri’nin 2’inci Sezonu Gelecek Mi?

Yönetmenliğini Cem Yılmaz’ın yaptığı ve 8 ayrı oyuncunun da bir başrol edası ile performans sergilediği Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs tarihinde yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi görmeyi başardı. Diziyi bir gecede bitirdiklerini söyleyen izleyicilerin sayısı günden güne artmaya devam ederken, sosyal medyada en çok konuşulan konu başlıklarından biri Erşan Kuneri oldu.

Erşan Kuneri dizisinin 4 gün içerisinde bu denli yüksek bir performans sergilemesinden sonra arama motorlarında “Erşan Kuneri 2’inci sezon gelecek mi?” sorusu sorgulanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim’in dijital Youtube programına ekibi ile birlikte konuk olan Cem Yılmaz, birçok hikayenin hazır olduğunu söyledi. Yılmaz’ın bu açıklaması “Erşan Kuneri’nin 2’inci sezonu geliyor!” söylemlerinin ortaya çıkmasını sağladı.