Efsane dizi Arka Sokaklar kanal mı değiştiriyor? İlker İnanoğlu iddialara son noktayı koydu!

Efsane dizi Arka Sokaklar kanal mı değiştiriyor? İlker İnanoğlu iddialara son noktayı koydu!

Geçtiğimiz günlerde yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığından ötürü çekimlerine ara verilen Arka Sokaklar dizisinin kanal değiştireceği iddia edildi. İlker İnanoğlu’ndan açıklama geldi.

31 Temmuz 2006 yılında ilk bölümü ile izleyicinin karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisi, kendisinden sonra başlayan dizileri ve diğer yapımları dahi ardından bırakmayı başararak resmen bir efsane haline dönüştü. “Final mi?”, “bitiyor mu?” sorularını gölgede bırakarak tam 17 yıldır ekranların bir numaralı aksiyon dizisi olarak yerini korumayı başaran sevilen dizi, geçen bunca yıla rağmen tekrar bölümleri dahil olmak üzere izleyiciler tarafından en çok izlenen içeriklerden birisi olmaya devam ediyor.

Eylül ayında 17’inci sezonu ile izleyicinin karşısına çıkan ve dizinin efsane karakteri Mesut’u canlandıran ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un vedasını da duyurmuş olan Arka Sokaklar, geçtiğimiz haftalarda hayranlarını üzen bir gelişmeyi bildirdi. Dizinin yapımcılığını üstlenen Türker İnanoğlu’nun rahatsızlandığı ve çekimlere bu yüzden ara verildiği açıklandı. Bunun üzerine dizinin yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağına ilişkin bazı iddialar ortaya atılmaya devam ederken dizinin kanal değiştireceği hatta final yapacağı dahi ileri sürülmeye başlandı. Konuya ilişkin beklenen açıklama ise Türker İnanoğlu’nun oğlu olan ve aynı zamanda da dizide Engin karakterine hayat veren İlker İnanoğlu’ndan geldi.

45 GÜN ARA VERİLDİ!

efsane-dizi-arka-sokaklar-kanal-mi-degistiriyor-ilker-inanoglu-iddialara-son-noktayi-koydu-2.jpg

Geçtiğimiz haftalarda resmi Twitter hesabından bir paylaşım yapan Gazeteci Cüneyt Özdemir, kayınpederi Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebi ile Arka Sokaklar dizisinin çekimlerine 45 günlüğüne ara verildiğini bildirmişti.

İLKER İNANOĞLU’NDAN AÇIKLAMA GELDİ!

Cüneyt Özdemir’in duyurusunun ardından Arka Sokaklar dizisine ilişkin birtakım iddialar ortaya atılmaya başlandı. Kimileri dizinin ATV kanalına transfer olacağını ileri sürerken kimileri ise dizinin final kararı aldığını açıkladı. Ortaya atılan tüm bu iddialara karşı İlker İnanoğlu’ndan yanıt geldi.

Tv100’de yayınlanan Magazin Hattı programına açıklama yapan İlker İnanoğlu babası Türker İnanoğlu’nun durumunun iyiye gittiğini belirterek Arka Sokaklar dizisi için “inşallah devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Final iddialarını yalanlayan İnanoğlu, kanal değişikliği sorusuna da “yok o doğru bir haber değil” ifadeleri ile yanıt verdi.