Disney Plus'un Türkiye Marka Elçileri Belli Oldu! Öyle İsimler Var ki; Netflix, Blu TV Yerle Bir Oldu!

Disney Plus'un Türkiye Marka Elçileri Belli Oldu! Öyle İsimler Var ki; Netflix, Blu TV Yerle Bir Oldu!

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney Plus'un Türkiye'de yayına gireceği tarih uzun süredir merakla bekleniyordu. Disney Plus'un Türkiye elçileri geçtiğimiz gün akşam yemeğinde buluştu. O isimler şoke etti. İşte detaylar...

Disney Plus'un Türkiye'de yayına gireceği tarih git gide daha da yaklaşırken sosyal medyada gündem olan bir akşam yemeği düzenlendi. Disney Plus'un Türrkiye'de ki marka elçileri akşam yemeğinde topladı. O isimler görenleri şoke etti.

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney Plus'un Türkiye'de yayına gireceği tarih uzun süredir merakla bekleniyordu. Disney Plus'un Türkiye elçileri geçtiğimiz gün akşam yemeğinde buluştu. O isimler şoke etti. Birbirinden yetenekli isimlerin akşam yemeğinde boy gösterdiği o fotoğraflar sosyal medyada kısa sürede çok konuşulanlar listesinde yerini almayı başardı.

Disney Plus Türkiye Elçileri Kimler?

Dünyada en çok sevilen ve ilgi duyulan hikayelere ev sahipliği yapmaya hazırlanan Disney Plus heyecanla beklenmeye devam ederken Disney Plus'ta yer alacak yapımlar şimdiden merak konusu oldu. Tıpkı Netflix ve Blu TV'de olduğu gibi pek çok yapımın yer alacağı Disney Plus'un Türkiye elçileri belli oldu.

Dünyanın en sevilen hikayelerine ev sahipliği yapan Disney+ 13 Mayıs Cuma akşamı Soho House’ta Türkiye elçileri ve daha pek çok isimle bir araya geldi. Akşam yemeğinde düzenlenen ve tanındık pek çok ismin bir araya gelmesini sağlayan Disney Plus yeniden gündeme geldi.

Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Burak Deniz, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir, Eda Ece, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Hande Erçel ve Pınar Deniz ile senarist Pınar Bulut ve yönetmen Zeynep Günay Tan, gibi isimlerinde bulunduğu akşam yemeğinde bilinen ve oyunculuklarıyla hafızalara kazınmış olan birçok isim bir araya geldi.

Disney Plus Türkiye Elçileri

Yeni projeler için birlikte yola çıkan ünlü isimlerin arasında Disney Plus'un Türkiye elçisi olan yüzler sosyal medyada ''Netflix ve Blu TV kıskanacak'' yorumlarının yapılmasına da neden oldu.

Türkiye Disney Plus elçileri arasında Eda Ece, Pınar Deniz, Hande Erçel, Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Demet Özdemir gibi pek çok usta isim bulunuyor.