Dilberay filmi internete düştü mü, ne zaman düşecek?

Dilberay filmi internete düştü mü, ne zaman düşecek?

Ünlü sanatçı Dilberay'ın filmi vizyona girmesinin ardından izleyiciler internet ortamında nasıl izleyebileceğini araştırmaya başladı.

Ünlü sanatçı Dilberay'ın filmi vizyona girmesinin ardından izleyiciler internet ortamında nasıl izleyebileceğini araştırmaya başladı. Türkiye'de son yıllarda ünlü sanatçıların filmleri çekilirken izleyiciler ise otobiyografi alanında ki bu filmlere büyük ilgi gösteriyor. Son olarak Bergen filmi gişede rekorlar kırarken kısa süre içerisinde tüm Türkiye'de büyük etki gösterdi.

Müslüm filmi ile başlayan ve sonrasında Naim Süleymanoğlu gibi yapımlar ile hayatını kaybetmiş eski ünlü tanınmış kişilerin filmi çekilmeye devam ediyor. Son olarak Dilberay filmi 4 Şubat 2022 tarihinde vizyona girerken Türkiye gündeminde ise pek yer almadı. Dilberay filmini sinemada izleyemeyen vatandaşlar ise internet ortamında nasıl izleyebileceğini araştırmaya başladı.

Dilberay filmi internete düştü mü aramaları son aylarda çok fazla aratılırken detaylar ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor. Dilberay filmi ile ilgili internette pek bir haber almazken izleyiciler filme dair nereden izleyeceklerini araştırmalarını sürdürüyor.

DİLBERAY FİLMİ İNTERNETE DÜŞTÜ MÜ? NE ZAMAN DÜŞECEK?

Dilberay filmi internete henüz düşmedi. Film vizyona girmesinin ardından pek gündemde yer almazken şimdilerde ise merak eden izleyiciler ünlü sanatçının hayat hikayesini izlemek istiyor.

Dilberay filminin kısa süre içerisinde bir dijital platform ile anlaşarak Netflix, Blu Tv, Exxen veya yeni açılacak Disney Plus'da yer alması bekleniyor.

DİLBERAY FİLMİ KONUSU, OYUNCULARI

Ketche'nin yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Büşra Pekin'in yer aldığı Dilberay, zorlu bir hayattan gelip müziğiyle insanlara ses olan Dilberay'ın hayat hikâyesini odağına alıyor. Kahramanmaraş'ta, sekiz çocuklu, fakir bir ailenin kızı olarak, çadırda başladığı hayatına birçok üzüntü ve hüzün sığdırdı.

Filmde Büşra Pekin, Nursel Köse, Tuncer Salman, Ayberk Pekcan ve Zeliha Kendirci oynadı. Film dijital platformda şu ana kadar hiç yayınlanmadı.

DİLBERAY FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRDİ?

3 yıl önce hayatını kaybeden halk müziği sanatçısı Dilber Ay'ın yaşamını beyaz perdeye aktaran "Dilberay" filmi, 4 Şubat 2022 tarihinde izleyiciyle buluştu.

DİLBERAY KİMDİR?

Dilber Ay Karakaş, Türk halk müziği-arabesk şarkıcısı. Barak havaları ve 1981 yılında söylediği "Meyrik" türküsüyle Türkiye'de büyük bir kitlenin sevgisini kazandı; "Tavukları pişirmişem" olarak bilinen Adıyaman türküsü ile fenomen haline geldi.