Control Z 2. Sezon yayınlanacak mı? Control Z 2. Sezon ne zaman başlıyor?

Control Z 2. Sezon yayınlanacak mı? Control Z 2. Sezon ne zaman başlıyor?

Netflix’in sevilen dizilerinden Control Z’nin hayranları dizinin birinci sezonunun bitmesiyle ikinci sezona dair araştırma yapmaya başladı. Seyirci tarafından Control Z’nin ikinci sezon onayı alıp almadığı merak ediliyor. Peki, Control Z 2. Sezon yayınlanacak mı? Kontrol Z 2. Sezon ne zaman başlıyor? İşte merak edilen o soruların yanıtı…

Netflix’in sevilen dizilerinden Control Z’nin birinci sezonunda toplam sekiz bölüm bulunuyor. 22 Mayıs 2020’de yayın hayatına başlayan dizi, dram ile gerilim türünde bir gençlik dizisi. Control Z, son günlerde Netflix kullanıcılarının en fazla izlediği diziler arasında yer alıyor. Dizi yayınlanmaya başladığı günden bu zamana kadar Netlfix Türkiye’de en iyi on dizi listesine adını yazdırmayı başarmıştır. Dizinin IMDB puanıysa 7.0’dır. Bu kadar çok sevilen dizinin ikinci sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı ise izleyiciler tarafından en çok araştırılan konular arasında yerini aldı.

Control Z dizisinin konusu

Netflix platformunun ikinci Meksika menşeili dizisi olan Control Z’de, lise eğitimi alan bir gencin, arkadaşlarının sırlarını ifşa etmesi sonucunda yaşanmaya başlayan karmaşalar ile olaylar zinciri ele alınıyor.

Fazlasıyla asosyel olmasına rağmen gözlem gücü çok iyi olan bir karaktere sahip olan Sofia, bu özelliğiyle okulda yaşanmakta olan her şeyin farkına varır. Eğitim aldığı lisede kimlerin ne yaptığını görür. Ancak arkadaş edinme konusunda oldukça zorlanan bu karakter, eğitim aldığı okuldu kim olduğu bilinmeyen bir kişi tarafınca okuldaki pek çok öğrencinin sırlarının ifşa edilmesi sonrasında meydana gelen karışıklığı gözlem yeteneği yardımı ile aydınlatmak ve sırları ifşa eden kim olduğu bilinmeyen hackeri bulmak ister.

Control Z 2. Sezon için onay aldı mı?

Evet dizinin ikinci sezonu için onay verildi.

Control Z 2. Sezon ne zaman başlıyor?

İlk sezonu 22 Mayıs 2020’de yayınlanmaya başlayan dizinin merakla beklenen ikinci sezonu 2021 yılının Aralık ayında yayınlanmaya başlayacağı tahmin ediliyor.