Çok Güzel Hareketler 2'de ayrılan ve yeni  gelecek oyuncular kimlerdir ?

Çok Güzel Hareketler 2'de ayrılan ve yeni gelecek oyuncular kimlerdir ?

Çok Güzel Hareketler 2 programı KANAL D'nin en sevilen programlarından biridir. Program sezon finaliyle araya gitmişti. Yeni sezonuna ilişkin detaylar merak edilmektedir. ÇGH 2'nin yeni sezonunda ayrılacak ve gelen oyuncular kimler? Bu haberimizde ÇGH2'de ayrılması ve gelmesi gündemde olan isimleri sizler için derledik. İşte Çok Güzel Hareketler 2'nin yeni sezonunda ayrılacak ve gelecek oyuncular...

Çok Güzel Hareketler 2

Çok Güzel Hareketler 2 bu sezon sezon finalinin ardından çalışmalarına ara verdi. Yeni sezon Eylül 2021 gibi yayınlanmaya başlayacak. Programın yeni sezonunda ayrılık olduğu iddia edildi. Yeni sezonda yeni ve yetenekli kişiler de kadroya dahil edilecek. ÇGH 2’den ayrılacağı iddia edilen isimler şu şekildedir;

Çok Güzel Hareketler 2'de ayrılan ve yeni  gelecek oyuncular kimlerdir ?

  • Gürhan Altundaşar :

    Gürhan Altundaşar’ın yeni sezonda kadroda olmayacağı iddia edilmektedir. Oyuncu 1984 senesinde Ankara’da doğdu. Anadolu Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Programda Açın Kapıyı repliği ile çok fazla tanınmıştır.
  • Cihan Talay :

    Cihan Talay 1985 senesinde Kırklareli’nde doğdu. Daha önce Güldür Güldür Show’da yer almıştı. BKM Mutfak’ta Stand Up gösterisi de yapmaktadır. ÇGH 2’nin yeni sezonunda olmayacağı iddia edilen isimler arasındadır.

Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosuna katılacak oyuncular ise henüz belli olmadı. İlerleyen günlerde ÇGH 2’nin kadrosuna katılan isimler duyurulacaktır.