Cem Yılmaz'dan bir sonraki filminin duyurusu! Ayzek filmi ne zaman çıkacak?

Cem Yılmaz'dan bir sonraki filminin duyurusu! Ayzek filmi ne zaman çıkacak?

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın yaptığı Instagram paylaşımları dikkat çekti. Ünlü komedyen yaptığı paylaşımda eksi bir karakterinin filminin çıkacağını duyurdu, Cem Yılmaz'ın sevenleri heyecanlandı. Satır başları gursesgazetesi.com'da...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, ortaya çıkardığı her yeni yapım ile birlikte olumlu ve olumsuz pek çok geri bildirim alıyor. Son olarak GORA filminden tanınan Erşan Kuneri karakterinin ele alındığı Netflix Türkiye orijinal yapımı olan Erşan Kuneri dizisini izleyici ile buluşturan Cem Yılmaz, dizinin yayınlanmasının ardından çok sayıda olmulu ve olumsuz yorum almıştı. Dünya basınında da büyük ses getiren yapımın Gibi dizisine benzetilmesi ve Zafer Algöz'ün espirili cevaplar vermesi ile pek çok olumsuz eleştiriye maruz kalmıştı. Ortaya çıkardığı yeni yapımların pek çoğu ile gündeme gelen Cem Yılmaz, sosyal medya paylaşımları ile de gerek hayranları ve takipçileri gerekse kendisinin yapımlarını ve espri anlayışını beğenmeyen çok sayıda vatandaştan büyük eleştiri almıştı. Ancak Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisinden sonraki yapımı merakla beklenirken ünlü komedyen bugün resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hayranlarını heyecanlandırdı.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 2019 yılında sinema perdesinde izleyici ile buluşturduğu filmi olan Karakomik Filmler 2: Emanet, Deli yapımında tanışılan Ayzek karakterinin bir filmi olacağı Cem Yılmaz tarafından duyuruldu. Cem Yılmaz ilk olarak resmi Instagram hesabından yaptığı hikaye paylaşımı ile Ayzek karakterinin bir sahnesinden fotoğrafı hikayesine eklemiş ve Ayzek ile bir gece yazarak sabah saatlerinde paylaşmıştı. Ünlü komedyen daha sonra yaptığı bir gönderi paylaşımı ile Ayzek karakterini takipçileri ile paylaştı. Paylaşımın açıklamasında yer alan "Ayzek in çalıştığı feribot hattı biz filmi çektikten 3 ay sonra kaldırıldı. Artık o arabalı vapur yok. Peki sonra ne oldu? Bunu yeni yazmaya başladığım filmde göreceğiz. Do not disturb. Joker dönerse Ayzek de döner bu kadar basit." ifadeleri takipçilerin dikkatini çekti. Cem Yılmaz'ın bugün ilerideki filmini resmi olarak duyurmasının ardından çok sayıda vatandaş Cem Yılmaz'ın yeni filminin ne zaman çıkacağını duyurdu. Peki Cem Yılmaz Ayzek filmi ne zaman çıkacak?

Cem Yılmaz Ayzek Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Cem Yılmaz'ın bugünkü paylaşımının ardından arama motorlarında sıkça araştırılan Cem Yılmaz Ayzek filminin ne zaman çıkacağı sorusu merak konusu oldu. Filmin ne zaman çıkacağı henüz açıklanmadı.