Camdaki Kız'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı: Nalan, Feride'nin Torunu Olduğunu Öğreniyor Mu?

Camdaki Kız'ın Yeni Fragmanı Yayınlandı: Nalan, Feride'nin Torunu Olduğunu Öğreniyor Mu?

Camdaki Kız, bir haftalık bayram arasının ardından yeni fragmanını yayınladı. Fragmanda Sedat’ın Nalan’a Feride’nin kızı olmadığını ima etmesi, büyük merak uyandırdı. İşte Camdaki Kız dizisinin yeni fragmanına ilişkin ayrıntılar…

İki sezondur Kanal D ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olan Camdaki Kız dizisi, gerçek bir hikayeden uyarlama olması sebebi ile oldukça fazla ilgi görmeyi başarıyor. Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun danışan deneyimlerinden yola çıkarak yazmış olduğu aynı isimi eserinden ekranlara uyarlanan dizinin yeni bölümleri, izleyiciler tarafından heyecan ile bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta bir haftalık bayram tatili arası veren ve son bölümünün final sahnesi ile yeni bölüme dair büyük merak uyandırmayı başaran Camdaki Kız dizisi, dün yayınlanan yeni fragmanı ile bu hafta yeni bölümün geleceğini müjdeledi. Fragmanda hem Sedat’ın Nalan’a karşı olan imalı konuşmaları hem Feride ve Hayri arasında geçen restleşmeler hem de Nalan’ın Hayri ile diyaloğa geçmesi, seyircinin heyecanlanmasını sağladı.

Hayri’den Nalan’a İltifat!

hayri-nalan-itiraf.jpg

Camdaki Kız dizisinin yayınlanan son üç bölümünde Nalan, Hayri’nin kendisine olan ilgisini fark etmiş ve hiç sevilmemiş olmasının getirdiği duygu boşluğu ile birlikte Hayri’ye karşı ilgisinin arttığını izleyicilere göstermişti. Henüz kendisinin de adını koyamadığı duygu yoğunluğuna sahip olan Nalan’ın, yayınlanan yeni fragmanda Hayri ile baş başa olduğu ve Hayri’nin Nalan’a “güzelliğiniz gülümsetiyor” sözleri ile açıkça duygularını ifade ettiği gözlendi.

Cana Sedat’a İtiraf Ediyor!

Daha önce yayınlanmış olan bölümlerde Cana, Nalan’ın Feride’nin kızı değil torunu olduğu gerçeğini öğrenmişti. Yayınlanan yeni fragmanda Cana’nın bu gerçeği Sedat ile paylaştığı ve Sedat’ın Nalan’a bu durumu ima eden konuşmalarda bulunduğu görüldü.

Feride ve Hayri Arasında Gerginlik Devam Ediyor!

Yayınlanan son bölümde Hayri Feride’ye rest çekmiş ve Feride Hayri’nin tavrı karşısında donup kalmıştı. Son fragmanda yeni bölümde de ikili arasında gerginliğin devam edeceği ve Hayri’nin Feride’ye “elinizden geleni ardınıza koymayın” dediğine şahitlik edildi.