Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Usta Oyuncu Devrim Yakut Diziye Ara Vermesinin Nedenini Açıkladı: Sağ Tarafımda Uyuşukluk Kaldı!

Camdaki Kız'ın Gülcihan'ı Usta Oyuncu Devrim Yakut Diziye Ara Vermesinin Nedenini Açıkladı: Sağ Tarafımda Uyuşukluk Kaldı!

Camdaki Kız dizisinin sevilen oyuncusu Devrim Yakut, diziye iki hafta ara vermişti. Usta oyuncu, vermiş olduğu bu aranın nedenini sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile duyurdu. İşte Devrim Yakut’un açıklamalarına ilişkin ayrıntılar…

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından Kanal D ekranlarına uyarlanan ve 2 sezondur reytingleri alt üst etmeyi başaran Camdaki Kız dizisi, her Perşembe yayınlanan yeni bölümleri ile ilgi odağı olmaya devam ediyor. Her bölümünün yeni bir gelişmeye gebe olduğu Camdaki Kız dizisi, konusu ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmeyi başarıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden olan Devrim Yakut, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan iki bölümde yer almamıştı. İzleyiciyi merak içerisinde bırakan bu durumun nedeni ortaya çıktı.

İki Haftalık Ara Merak Uyandırdı!

İki sezondur Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi, ilk bölümünden bu yana izleyici tarafından merak ile takip edilmeye devam ediyor. Dizinin bir yasak aşka doğru yönelmesi heyecanı arttırırken, oyuncuların performansları da göz kamaştırıyor. Bu doğrultuda dizide performans sergileyen ve Gülcihan karakterine hayat veren 53 yaşındaki usta oyuncu Devrim Yakut, izleyicinin büyük beğenisini topluyor.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan iki bölümde dizide yer almadığı gözlenen Devrim Yakut, herhangi bir açıklamanın gelmemesi sebebi ile izleyicilerin meraklı soruları ile karşılaşmıştı. Ünlü oyuncu, konuya yönelik açıklamalarda bulunarak iddialara netlik kazandırdı.

Ünlü Oyuncu Ölümden Dönmüş!

devrim-yakut.jpg

Rol aldığı Camdaki Kız dizisine verdiği iki haftalık aranın ardından merak edilen ve son bölümde diziye geri dönen usta oyuncu Devrim Yakut, hayranlarını üzen bir açıklamada bulundu. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama ile birlikte, bir rahatsızlık geçirdiğini duyurdu.

Sosyal Medya Hesabından Duyurdu!

Devrim Yakut sosyal medya hesabından yapmış aldığı açıklamada beyninin talamus bölgesine minik bir pıhtı attığını açıkladı. Bir ay önce yaşanan bu olay “ucuz atlatılmış mühim bir mesele” olarak yorumlayan Yakut, vücudunun sağ tarafında bir uyuşukluk hissinin kaldığını ifade etti.