Camdaki Kız'da bu hafta ipler kopacak! Nalan ile Hayri ev tuttu! Feride'nin gazabından kurtulabilecekler mi?

Camdaki Kız'da bu hafta ipler kopacak! Nalan ile Hayri ev tuttu! Feride'nin gazabından kurtulabilecekler mi?

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli eserinden ekranlara uyarlanan Camdaki Kız dizisi, yeni fragmanları ile gündemi salladı. İşte 59’uncu bölümün fragmanlarına ilişkin ayrıntılar…

Son dönemlerin en popüler isimlerinden birisi olan ve hasta hikayelerinden esinlenerek kaleme aldığı kitaplarının TV ekranlarına taşınmasına izin veren Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, aynı isimli kitabından Kanal D ekranlarına uyarlanmış olan Camdaki Kız projesi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Yalı Çapkını gibi diziler ile adını duyuran ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, bu sene 3’üncü sezonu ile izleyicinin karşısına çıkan Camdaki Kız dizisi ile popülerliğini sürdürmeye devam ediyor. Her ne kadar bir kesim tarafından etik dışı hareket ettiği gerekçesi ile eleştiriliyor olsa da doğru bildiğinden şaşmayan ve hasta haklarını ihlal etmediğini savunan Budayıcıoğlu, bazı kişiler tarafından da oldukça destekleniyor.

Budayıcıoğlu tarafından kaleme alınan romandan ekranlara uyarlanmış olan Camdaki Kız dizisi, bir süredir beklenen kırılımı son iki haftada yaşadı. Nalan’ın kendisini aşmasını ve hayatının kontrolünü kendi eline almasını bekleyen izleyiciler, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümün tanıtım videoları ile adeta mest oldu. Dizinin yeni bölümünde Nalan’ın yaşadığı değişim, herkesi şaşkına çevirdi.

EV TUTUYORLAR!

camdaki-kizda-bu-hafta-ipler-kopacak-nalan-ile-hayri-ev-tuttu-feridenin-gazabindan-kurtulab.jpg

İki hafta önce yayınlanmış olan bölümde Nalan Cana’nın bebeğinin babasının Sedat olduğunu öğrendi ve herkesin ortasında durumu ifşa ederek evi terk etti Billur’a giden ve yeni bir hayat kurmak istediğini ifade eden Nalan, bu esnada Hayri ile daha çok vakit geçirmeye başladı.

Geçtiğimiz hafta Hayri’nin evinde kalan Nalan, yeni bölümde kendisine ev tutacak. Hayri ile birlikte yeni evini görmeye giden Nalan’ı, annesi Feride yakalayacak.

KORSE KAFAYI KARIŞTIRDI!

Hayatına ilişkin radikal bir karar veren ve Hayri’ye aşık olduğunu başta kendisine sonrasında ise Billur’a itiraf eden Nalan, yeni bölümde korse ile görüldü. Bu durum izleyicilerin kafalarını karıştırsa da Nalan’ın artık eski Nalan olmayacağı ve Hayri ile yeni bir hayat kuracağı tahmin ediliyor.