Camdaki Kız Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı! Cana'nın Hamile Olduğunu Öğrenen Nalan, Hayri ile...

Camdaki Kız Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı! Cana'nın Hamile Olduğunu Öğrenen Nalan, Hayri ile...

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız dizisinin, yeni fragmanı yayınlandı. Bir dakikalık fragmana sığdırılan can alıcı sahneler, dizinin sevenlerini heyecanlandırmayı başardı. İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar...

Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından ekranlara uyarlanan Camdaki Kız dizisi, sevenlerini heyecanlandırmaya devam ediyor. Son bölümünde hararetli bir tartışma içerisine giren Nalan ve Hayri’nin ilişkilerinin nereye varacağını merak eden izleyicileri, yeni fragman ile birlikte gizemli bir olayın karşıladığı gözleniyor.

Camdaki Kız Dizisinde Eski Nişanlı Terörü!

Camdaki Kız dizisine son bölümlerde dahil olan tecrübeli oyuncu Laçin Ceylan, hayat verdiği Pervin karakteri ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Ortada kalan ancak sonrasında güçlenerek geri dönen ve ömrünü Rafet’ten intikam almaya adayan Pervin’in, kızı Pera’yı dahi bu intikam planına dahil ederek Muzo’ya yaklaştırdığı görülüyor. Bütün planlarının ortaya çıkmasından sonra paniğe kapılan ve tüm yaptıklarına rağmen Pera ile Muzo’nun evlenmesine engel olamayan Pervin’in, yeni bölümde Rafet’in şirketini bastığı ve “bunlarda daha iyi günlerin, size neler yapacağımı göreceksiniz” diyerek tehditler savurduğu gözleniyor.

Cana Ayılıyor!

camdaki-kiz-cana.jpg

Dizinin yayınlanan son bölümünde Cana’nın Sedat’tan hamile kaldığını öğrenen Feride, Selen ile bir plan yaparak Cana’yı kendi yazlığına davet ediyor. Konuşması esnasında Selen’in Cana’yı bayıltmasını emreden Feride, isteğine ulaşıyor ve Selen’in Cana’yı bayıltmasını sağlıyor. Dizinin yayınlanan yeni fragmanında Cana’nın uyandığı ve yatakta yatarken “siz böyle bir şeyi nasıl yaparsınız?” diyerek Feride ile Selen’den hesap sorduğu görülüyor. Feride ve Selen’in Cana’ya daha neler yapacakları, bu işten nasıl kurtulacakları, Cana’nın şikayetçi olup olmayacağı gizemini korumaya devam ediyor.

Nalan Bebeği Öğreniyor!

Dizinin başından bu yana Cana ile elektriği tutmayan ve bu hissiyatında da hiç haksız yanı olmayan Nalan, yeni bölümde Sedat, Selen ve Gülcihan’ın Cana’nın hamileliği hakkında ki konuşmalarına şahitlik ediyor. Kapının dışından konuşulanları dinleyen ve kendini onlara göstermeyen Nalan, öğrendiklerinden sonra bahçeye koşarak Hayri’ye sığınıyor. Nalan’ın bu bölümde duygularını Hayri ile paylaşıp paylaşmayacağı ise dizinin sevenlerini heyecanlandıran bir soru olarak karşımıza çıkıyor.