Camdaki Kız Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı! Cana Ölüyor Mu? Nalan Hayri'ye Olan Duygularını İtiraf Edecek Mi?

Camdaki Kız Dizisinin Yeni Fragmanı Yayınlandı! Cana Ölüyor Mu? Nalan Hayri'ye Olan Duygularını İtiraf Edecek Mi?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden birisi olan Camdaki Kız dizisinin merak ile beklenen 45.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde yaşanacak olan olaylar, seyirci tarafından oldukça merak edildi. İşte Camdaki Kız dizisinin 45.bölüm fragmanı....

Camdaki Kız dizisinin merak ile beklenen 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

44.Bölümde Neler Olmuştu?

Camdaki Kız dizisinin son bölümünde, oldukça heyecan dolu dakikalar yaşanmıştı. Cana’nın hamile olduğunu öğrenen Sedat, bu bilgiyi Selen ile paylaşmış ve ondan yardım istemişti. Sedat’a “aldıracağım” diye açıklama yapan Cana ise bebek aracılığı ile Koroğlu ailesine baskı yapabileceğini fark etmiş ve Sedat’ı oyalamaya başlamıştı.

Son bölümden önce Feride’nin annesi değil de anneannesi olduğunu öğrenen Nalan, bir de Hayri’ye memleketten gelen telefon sonrasında Hayri’siz kalmanın ağırlığını hissetmeye başladı. Son bölümde duyguları ile resmen yüzleşmiş olan Nalan, Feride’nin de konağı terk etmesi üzerine iyiden iyiye yalnız kaldı.

Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Muzo, babası Rafet’i ikna etmiş ve Pera’yı annesinden istemek üzere hazırlıklara başlamıştı. Ancak Pera’nın annesinin Rafet’ in eski nişanlısı olduğunu öğrenen Gülcihan isteme törenine gitmeyi reddetmiş ve sonuç olarak Pervin “Gülcihan gelmeden olmaz” diyerek, Muzo’nun annesini getirtmesini sağlamıştı. İki kadının bir araya gelmesinden sonra birbirlerine meydan okumaları ve Gülcihan’ın Pervin’in kim olduğunu açıklaması üzerine, Muzo derin bir hayal kırıklığı yaşamıştı.

45.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

camdaki-kiz.jpg

Geçtiğimiz hafta oldukça heyecanlı sahneleri ile izleyicisini ekrana kilitlemeyi başaran Camdaki Kız, Hayri ve Nalan’ın telefon konuşması esnasında sonlanmıştı. Merak dolu bir finalde sonra izleyiciler, gelecek hafta kendilerini nelerin beklediğini öğrenmek için sabırsızlanmaya başladılar. Bu meraklı bekleyiş, dizinin yayınlanan yeni fragmanı ile bir nebze de olsa son buldu.

Yeni Bölümde Hayri ve Feride Rüzgârı!

Dizinin yeni fragmanında Feride’nin Cana’nın hamile olduğunu öğrendiği ve bunun sonucunda da kızına zarar gelmemesi için Selen ile iş birliği yaparak, Cana’yı fiziksel olarak etkisiz hale getirmeye çalıştığı gözleniyor.

Bir önceki bölüm Hayri’nin gidişi ile yıkılan Nalan ise Hayri’nin bir anda geri dönmesi ile birlikte Hayri’ye doğru koşuyor ve ne şaşkınlığını ne de mutluluğunu gizlemeyi başaramıyor.