Camdaki Kız dizisinin senaristlerinden ters köşe! Herkes intihar bekliyordu meğer amacı başkaymış! Nalan resmen yıkıldı!

Camdaki Kız dizisinin senaristlerinden ters köşe! Herkes intihar bekliyordu meğer amacı başkaymış! Nalan resmen yıkıldı!

Bu hafta 60’ıncı yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan Camdaki Kız dizisi, seyirciyi şaşırttı. Yeni bölümün 2’inci tanıtım videosu “hadi be” dedirtti. İşte ayrıntılar…

Bir süredir ana akım medyada yayınlanan dizi projelerine karşı ilgilerini kaybettikleri görünen izleyiciler, değişen tercihlerine rağmen bazı dizileri reyting listesinde üst sıralarda tutmaya devam ediyorlar. Çoğunluk ile gerçek hayat hikayelerinden ekranlara uyarlanan projeleri takip eden izleyiciler, özellikle bu sene 3’üncü sezonu ile yayın hayatına devam eden Camdaki Kız dizisini sosyal medyada sık sık gündem haline getiriyorlar.

3 sezon önce Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun hasta hikayesinden etkilenerek kaleme almış olduğu aynı isimli eserinden uyarlanan Camdaki Kız dizisi, bu sezon da izleyicinin ilgi odağında bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 59’uncu bölümü ile dizi sektörüne yine damgasını vurmayı başarmış olan Camdaki Kız, 60’ıncı bölümünün fragmanları ile de çok konuşuldu.

58’inci bölümde Cana’nın Sedat’tan hamile olduğunu öğrendikten sonra evi terk eden ve Hayri ile yeni bir hayatın planlarını yapan Nalan, 59’uncu bölümde yeni bir ev tutmak için önemli bir adım attı. Hayri ile bakmaya gittiği evi oldukça beğenen ve Hayri’ye olan aşkını artık saklamayan Nalan, annesi Feride tarafından görüldü. Nalan’ı gördüğünü belli etmeyen Feride’nin bu olaylara nasıl tepki vereceği merak edilirken 60’ıncı bölümün ilk fragmanı herkesi şaşkına çevirdi. Herkes Feride’nin Nalan’a yaşattığı zor hayattan pişmanlık duyduğunu düşünürken gerçek ikinci fragmanda ortaya çıktı.

ÖNCE İNTİHAR EDECEK SANDILAR!

camdaki-kiz-dizisinin-senaristlerinden-ters-kose-herkes-intihar-bekliyordu-meger-amaci-bask-2.jpg

59’uncu bölümün hemen ardından yayınlanan 60’ıncı bölüm fragmanında Feride’nin Nalan’a yaşattığı zor hayattan pişman olduğu görüldü. Nalan’dan af dileyen ve ölüm vaktinin geldiğini belirterek kefenini hazırlayan Feride, Camdaki Kız dizisi izleyicisine intihar edeceğini düşündürdü.

AMACI FARKLIYMIŞ!

Kitaba göre gidilseydi çoktan intihar etmiş olması gereken Feride’nin yeni bölümde diziden ayrılacağı düşünülürken 60’ıncı bölümün 2’inci fragmanı herkesi şaşkına çevirdi. Nalan’ı kendini öldürmek ile tehdit eden Feride’nin bu durumu Nalan’ı eve getirmek için tasarladığı görülürken Hayri’nin de işten kovulduğuna şahitlik edildi. Yeni bölümde konağa dönecek olan Nalan’ı nelerin beklediği merak konusu oldu.