Camdaki Kız dizisinde iki veda! Duyanlar şoke oldu! Ayrılanlardan biri ana karakter!

Camdaki Kız dizisinde iki veda! Duyanlar şoke oldu! Ayrılanlardan biri ana karakter!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız, oyuncu kadrosundan iki ismin ayrılacağı yönünde çıkan haberler ile gündeme geldi. İşte diziye veda edecek olan iki isme ilişkin ayrıntılar…

Son dönemlerde ana akım medyada yayınlanan içeriklere karşı ilgilerini kaybeden ve daha çok tek abonelikte yüzlerce içeriğe ulaşma fırsatı yakaladıkları dijital platformlara yönelen izleyiciler, belli başlı TV dizilerinin reytinglerini yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda reyting rekorlarını alt üst etmeye devam eden dizilere bakıldığında çoğunluk ile gerçek hikayelerden esinlenen içerikler olduğuna şahitlik edilirken bu dizilerin başında da Camdaki Kız isimli Kanal D dizisinin geldiği görüldü.

Ünlü Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hasta hikayesinden esinlenerek kaleme almış olduğu aynı isimli romanından Kanal D ekranına uyarlanmış olan Camdaki Kız isimli dizi, 3 sezon önce başlamış olduğu ekran önü macerasına devam ediyor. İlk sezonunda büyük bir çıkış yakalayan ikinci sezonunun sonlarına doğru ise hikayenin durağanlaşması sebebi ile düşüşe geçen Camdaki Kız, yeni sezonu ile hedeflediği ivmeyi yakalamayı başardı. Dizinin ana kadın karakteri olan Nalan’ın kendini aşması ve kendi hayatının kontrolünü eline alması ile “oh be” diyen izleyiciler, her hafta ekranları karşısında yerlerini almaya devam ediyorlar.

Son bölümü ile büyük heyecan uyandıran ve yeni bölümü sabırsızlık ile beklenen Camdaki Kız dizisi yeni haftada dizinin konusu ya da dizide yaşanacak olan gelişmeler ile değil oyuncu kadrosundan ayrılacak olan isimler ile gündeme geldi. Diziye veda edecek olan ünlü oyuncuların isimleri basına servis edildi.

İLK İSİM DUYURULMUŞTU!

Dizide Cana karakterine hayat veren başarılı oyuncu Hande Ataizi’nin 61’inci bölümde diziye veda edeceği ileri sürülmüştü. Son bölümde Gülcihan’ın “Cana’yı hayatımızdan uzaklaştır” sözleri ile Cavit’ten yardım istemesi, bu iddiaları güçlendirdi. Ancak konuya ilişkin resmi bir açıklama gelmedi.

İKİNCİ VEDAYA ŞAŞIRMADILAR!

camdaki-kiz-dizisinde-iki-veda-duyanlar-soke-oldu-ayrilanlardan-biri-ana-karakter-2.webp

Diziye Rafet’in eski aşkı Pervin karakteri ile dahil olan usta oyuncu Laçin Ceylan’ın da yeni bölümlerde olmayacağı ileri sürüldü. Ancak Ceylan henüz konuya ilişkin bir açıklama yapmadı. Bu haberi duyan izleyiciler ise şaşırmadıklarını, Pervin karakterinin hikâyeye zaten bir katkısının olmadığını belirtti.