Cam Tavanlar dizisi kıyafetleri neler?

Cam Tavanlar dizisi kıyafetleri neler?

Yaz sezonun en iddialı yapımlarından olan Cam Tavanlar dizisinde oyuncularla beraber oyuncuların giydiği kıyafetler de en çok merak edilen konular arasına girmeyi başardı. Bizde sizler için Cam Tavanlar dizisinin kıyafetleri hakkında bilgiler paylaşacağız. Cam Tavanlar dizisi kıyafetleri neler? Oyuncu kadrosu nasıl giyiniyor?

Cam Tavanlar dizisi ile yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yapmak isteyen Show TV bu diziden gelecek reytinge oldukça güveniyor. Çukur dizisinden transfer olan Celasun karakteri yani Kubilay Aka ve rol arkadaşı Bensu Soral diziyi iddialı konuma getirdi.

Cam Tavanlar dizisi kıyafetleri neler?Cam Tavanlar dizisi kıyafetleri neler?Cam Tavanlar dizisi kıyafetleri neler?Cam Tavanlar dizisi kıyafetleri neler?

Yayınlanan tanıtım fragmanlarının hemen ardından diziyi merak edenler giyilen kıyafetleri de merak etmeye başladı. Cam Tavanlar dizisinde bir iş kadının yükselişi konu ediniliyor. Engelleri bir bir ortadan kaldıran ve yükselen kadının yükselişi mizahi bir anlatımla ekranlara getirildi.

Cam Tavanlar dizisi kıyafetleri neler?

Kıyafetler işe ilgili gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.