Blu tv'nin yeni dizisi Kusursuz'un oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu mu?

Blu tv'nin yeni dizisi Kusursuz'un oyuncu kadrosu ve konusu belli oldu mu?

Türkiye'nin en çok tercih edilen dijital platformlarından biri olan Blu tv'nin yeni dizisi belli oldu. Kusursuz adlı yeni diziyi izleyici ile buluşturacak olan platform, alanını daha da genişletmeye başladı. Yeni dizi Kusursuz'un konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor.

BluTV’de yayınlanacak olan Kusursuz dizisinin yönetmen koltuğunda bir dönem Kırmızı Oda’nın yönetmenliğini yapan Cem Karcı oturuyor. Kırmızı Oda’nın yönetmenliğini bırakan Cem Karcı BluTV için yeni projeye başladı.

Dizinin başrol erkek ve kadın oyuncuları için de özel bir arama yapılmaya başlandı. Bunun yanı sıra oyuncularla alakalı bilgilendirme yapılmadı. Dizinin oyuncu kadrosu netleştiği takdirde sizlerle paylaşacağız. Dizinin kadrosunun yanı sıra konusu ile ilgile de henüz net bir bilgilendirme yapılmadı. Konu ile alakalı bilgilere erişince sizlerle paylaşacağız.

Dizi ile ilgili bilinen net konular ise BluTV’de yayınlanacağı ve yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği. Dizinin intenet platformunda yayınlanmasının sebebi ise konulara getirilen sansür kısıtlamasının olmaması.