Black Mirror 6.sezon ne zaman başlayacak?

Black Mirror 6.sezon ne zaman başlayacak?

Son olarak 5. sezonunun yayınlanmasının üzerinden uzun bir süre geçmesi ile birlikte Black Mirror'un yeni sezonunun yayın tarihi belli oldu. Peki Black Mirror'un 6. sezonu ne zaman yayınlanacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Netflix'te yayınlanan Black Mirror dizisi, ilk sezonundan itibaren farklı konusu ve ilgi çeken bölümleri ile tüm dünya çapında izleyicilerin beğenisini kazandı. Bilimkurgu antolojisi olan dizi, her bölümünde farklı oyuncuları ile farklı bir konuyu ele aldı. Çarpıcı ve karmaşık konuların ele alındığı dizide genel olarak yakın gelecek işlendi. Dizinin bölümlerinde yakın gelecek ve o döneme ait teknolojinin ileri seviyede olması ile insanlığın karanlık içgüdüleri ele alındı. Yeni dünya teması ile yayınlan bölümlerde çekimler ve oyunculuklar oldukça ilgi çekti. Dizinin farklı yapıda olması ve ilk 5 sezonunun dünya çapında izlenme rekoru kırması ile birlikte dizinin yeni sezon çekimlerine çok uzun bir ara verildi. Bu aranın ardından pek çok kişi, yeni sezonun gelmeyeceği konusunda endişeye kapıldı.

Son zamanlarda yapılan haberler ile dizinin yeni sezonunun çekimlerinin yapıldığı öğrenildi. Bu haber ile pek çok vatandaş, dizinin yayın tarihini merak etmeye başladı. 6. sezonu ile Netflix'te yayın hayatına dönecek olan dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Peki Black Mirror yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

BLACK MIRROR 6. SEZON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Dizinin oldukça büyük kitlelere hitap etmesi, izleyici ve yorumcular tarafından ilgi çekici konuları ve farklı anlatım yapısı olarak yorumlandı. Dizide şaşırtıcı sonların yanı sıra, hiçbir dizi ve filmde ele alınmamış konular işleniyor. Ele alınan konular ise izleyiciye tüm yapımlardan farklı bir şekilde geçiriliyor.

Geleceğe dönük işlenen bölümlerde; toplum, siyaset, sanat, ahlak gibi konular farklı bir çerçeve ile ele alındı. Ele alınış biçimi ile izleyenler tarafından en çok yapılan yorum ise 'inandırıcılık' konusu oldu. Bahsedilen tema, izleyiciye tüm doğallığı ve inandırıcılığı ile sunulduğu gibi birbirinden bağımsız olan her bölümde farklı temalar işlendi.

Dizinin bir diğer ilgi çeken noktası ile dizide yer alan ünlü isimler oldu. Anthony Mackie ve Miley Cyrus gibi dünya çapında isimlerin dizide yer alması, dizinin daha da ilgi çekici olmasını sağladı. Peki merakla beklenen 6. sezon ne zaman yayınlanacak?

Black Mirror'un 6. sezonunun çekimlerine başlanmasının ardından ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Çekimlerinin bu sene tamamlanacağı tahmin edildiği gibi 2023 senesinde yeni sezonun gelmesi planlanıyor.