Birol Güven Açıkladı! Seksenler Dizisi Final Yapıyor!

Birol Güven Açıkladı! Seksenler Dizisi Final Yapıyor!

Ekranların sevilen dizisi ekranlara veda ediyor! 10 senedir ekranlarda izleyici ile buluşan Seksenler dizisinin final yapacağı öğrenildi. Detaylar gursesgazetesi.com'da.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her yaştan insanın severek takip ettiği Seksenler dizisinde şok bir karara varıldı. Uzun süredir ekranlarda görmeye alışılan Seksenler dizisinin yeni sezonda ekranlara devam etmeyeceği öğrenildi. Özellikle son dönemde sürekli olarak "Seksenler dizisi final mi yapacak?" söylentileri dolanmaktaydı. Bu söylentiler çoğu zaman yanlış anlaşılma gibi görülürken, bugün verilen bir karar ile gerçek oldu. 10 yıldır TV ekranlarında yayınlanan dizinin sevenleri ise bu habere oldukça üzüldü. Dizinin çekildiği dönemi yansıtma şekli, oyunculuklar ve senaryonun gidişatı oldukça beğenilirken ekranlara veda edecek olması pek çok kişi tarafından oldukça üzücü karşılandı.

Dizinin en önemli karakterlerinden biri olan Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesinin ardından, dizinin eskisi gibi devam edememesi sosyal medya final kararına yoruldu. İzleyicilerin 10 senedir izlemekten zevk aldığı Rasim Öztekin'in hayatını kaybetmesi ile oldukça büyük eksiklik yaşanmıştı. Yaklaşık olarak bir sezon daha devam eden Seksenler dizisinde, Birol Güven'in kararı ile birlikte final yapma kararı alındı. Peki Seksenler dizisi ne zaman ekranlara veda edecek?

Seksenler Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Her hafta Cumartesi günü yeni bölümleri yayınlanan dizinin, final kararı alması ile birlikte son bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. 227 bölüm kadar izleyici ile buluşan dizinin 228. bölümünde yani 27 Mayıs Cumartesi günü veda edeceği öğrenildi.

Dizinin veda kararını açıklayan Birol Güven, oldukça çarpıcı açıklamalarda da bulundu. Seksenler dizisinin ekranlara veda edeceğini açıklayan Güven'in röportajları şu şekildeydi;

"İzleyiciyi hatıralarıyla gülümsetmeye çalıştık ve onlar da bizi altı sezon boyunca yalnız bırakmadı. Böyle bir dizi ancak TRT ekranlarında olabilirdi. Seksenler TRT’ye çok yakıştı. TRT yönetimine çok teşekkür ederiz”

TRT'nin Yeni Dizisi Geliyor!

Seksenler dizisinin veda etmesinin ardından Birol Güven'in yine TRT'de yeni bir projesinin olduğu öğrenildi. Dizinin oyuncu kadrosu ve konusunun bile netleştiği öğrenildi. "Mükemmel Eşleşme" ismindeki dizinin oyuncu kadrosunda "Ayşegül Günay, Cem Zeynel Kılıç, Eylül Öztürk, Ayhan Taş, Volkan Severcan ve Asuman Dabak" olacağı öne sürüldü. Dizinin çekimlerinin ise bu haziran ayında başlayacağı iddia edildi.