Bir Zamanlar Çukurova  dizisi Betül kim? İlayda Çevik sevgilisi var mı?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Betül kim? İlayda Çevik sevgilisi var mı?

Son olarak kadrosuna Hande Soral, Furkan Palalı gibi isimlerin dahil olduğu Bir Zamanlar Çukurova isimli diziye şimdi de güzel oyuncu İlayda Çevik katıldı. Çevik, dizide Betül karakterini canlandıracak. Peki, Bir Zamanlar Çukurova Betül kim? İlayda Çevik kim, kaç yaşında?

En son Gel Dese Aşk isimli dizide Bahar karakteri ile seyirci karşısına çıkan İlayda Çevik, şimdilerde Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Betül karakteriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Betül kim?

Bir Zamanlar Çukurova’da Betül karakteri, Yaman ailesinin tek torunudur. Demir Yaman’ın desteğini alan Betül, okumak için Fransa’ya gitmiştir ancak orada okumak dışında her şeyi yapmıştır. Tüm aile fertlerinden ayrı ayrı para desteği alarak gönlüne göre yaşayan Betül, Paris’te muhteşem bir düğünle evlenmiş ve sonrasında Türkiye’ye gelmiştir. Yeni dönüş yapan Betül, Yamanlar çiftliğinde işleri baya karıştıracak.

İlayda Çevik’in sevgilisi var mı?

İlayda Çevik 3 senedir Alican Bayraktar ile beraber. İkili, Savaşçı isimli dizinin setinde partner olmuş sonrasında ise iş arkadaşlıkları sevgililiğe dönmüştür.