Beyond Evil dizisi, konusu ve oyuncuları

Beyond Evil dizisi, konusu ve oyuncuları

Son zamanlarda Kore yapımı diziler dünyada etki uyandırmaya başladı. 2021 yapımı Beyon Evil da bu dizilerden biri. Polisiye ve gerilim yüksek olduğu dizide bir seri katilin dönüşümü anlatılıyor. Dizide son zamanlarda Hotel Del Luna dizisiyle adından çok söz ettiren oyuncu Yeo Jin Gu de yer alıyor. Kore yapımı dizi sevenler Beyond Evil dizsinin konusu nedir? Beyond Evil’de yer alan oyuncular kimlerdir? sorularını araştırmaya başladı. Merak edenler için diziye dair detaylar haberimizde.

2021 yapımları arasında yerini alan Beyond Evil dizisi iddialı sahneleri ve konusuyla dikkat çekmeyi başardı. Kore yapımı dizinin yapımcılığını JTBC üstlenirken yönetmenliğini Sim Na Yeon üstlenmektedir. Son zamanlarda dünyada büyük etki uyandıran romantik komedi türündeki K-Drama’lardan farklı olarak başarılı bir polisiye dizi olma özelliğine sahip Beyod Evil 16 bölümden oluşuyor. Weightlifting Fairy Kim Bok Joo, Mad Dog, The Light in Your Eyes dizilerinin senaristliğini yapmış başarılı yazar Kim Soo Jin tarafından kaleme alınan dizi de 20 yıl önce işlenmiş cinayetin perde arkasında yaşanan olaylar anlatılıyor.

Dizinin ana karakteri Lee Dong Sik 20 yıl önce şüpheli bir cinayet ile kız kardeşini kaybetmiştir. 20 yıl sonra polis olan Lee Dong Sik kasabada benzer cinayetin ortaya çıkması üzerine bu olayın peşine düşer. Cinayet davasında kendisine yardım edecek kişi ise dizinin bir diğer ana karakteri olan Dedektif Han Ju Won’dur.

IMDB puanı 8,2 olan dizinin oyuncu kadrosunda başarılı birçok oyuncu yer alıyor.

Beyond Evil oyuncuları ve karakterleri

Shin Ha-kyun – Lee Dong Sik

Yeo Jin-gu – Han Ju Won

Sung-eun Choi – Yoo Jae Yi

Choi Dae-hoon – Park Jeong Je

Choi Jin-ho – Han Gi Hwan

Shin-rok Kim – Oh Ji Hwa

Park Ji-Hoon – Kwon Hyeok