Baş Belası dizisi ne zaman başlıyor?

Baş Belası dizisi ne zaman başlıyor?

Ülkemizin önde gelen kanallarından olan ATV yeni yepyeni bir dizi ile izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ATV yaz sezonuna bomba gibi bir yapımla giriş yapacak. ATV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan Baş Belası dizisi ne zaman başlayacak? Baş Belası dizisinin başlama tarihi netleşti mi? Baş Belası dizisi hangi günler yayınlanacak? İşte ayrıntılar.

Sezon dizilerin final yapmasının ardından yaz sezonu dizileri yavaş yavaş ekranlardaki yerini almaya başladı ve reytingler savaşlarını da beraberinde getirdi. Sezonun en iddialı dizilerinden olan Baş Belası dizisinin başlamasına ise az bir süre kaldı.

Baş Belası dizisi 20 Haziran Pazar günü ATV ekranlarında olacak ve başlama saati ise 20.00. Dizi kadrosu ve senaryosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı ve şimdiden sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Dizinin yönetmen koltuğundan tecrübeli isim Murat Onbul otururken başrollerinde ise Sen Anlat Karadeniz dizisinden tanıdığımız İrem Helavacıoğlu var ve ayrıca Seçkin Özdemir'de erkek başrol oyuncu olarak evlerimize konuk olacaklar. Dizinin diğer oyuncuları ise şu şekilde, Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Yılmaz Kunt, Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Taner Rumeli.