Aziz Payidar öldü mü? Murat Yıldırım Aziz dizisinden çıkıyor mu?

Aziz Payidar öldü mü? Murat Yıldırım Aziz dizisinden çıkıyor mu?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Aziz'in yeni bölümünde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Aziz Payidar öldü mü? Murat Yıldırım Aziz dizisinden çıkıyor mu?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Aziz'in yeni bölümünde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Her hafta içi Cuma günleri Show Tv ekranlarında yayınlanan Aziz dizisinin sezon finali 3 Haziran Cuma günü yayınlandı. Aziz 28.bölüm sezon finali bölümünde Aziz Payidar'ın asıldığı görüntüler gündeme damgasını vurdu. Dizi hayranları gerçekten Aziz'in ölüp ölmediğini araştırıyor. Aziz Payidar öldü mü? Murat Yıldırım Aziz dizisinden çıkıyor mu merak ediliyor. İşte detaylar..

Aziz 28.bölümü ile sezon finali yapıyor. Bu akşam Show Tv ekranlarında izleyicilerinin karşısına geçecek olan Aziz dizisinin son sezon finali bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin son sahnesinde Aziz'in öldüğüne dair o görüntüler oldukça dikkat çekti. Dizinin sezon finali bölümünde ise izleyiciler Aziz'in asıldığı sahneleri görürken ölüp ölmediğini araştırmaya başladı. Peki Aziz Payidar öldü mü?

AZİZ PAYİDAR ÖLÜYOR MU?

aziz-oldu-mu.png

Aziz'in 28.bölüm sezon finali fragmanında Pierre'nin yaptığı oyunlar sonucunda Aziz Payidar'ın idam edildiği görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Son sahnede Aziz'in "Bir Aziz ölür, bin Aziz doğar" sözleri ise izleyicileri oldukça etkiledi. Aziz Payidar'ın son sözlerinin ardından boynuna ip geçirilerek ayağının altında bulunan iskemle itiliyor.

Aziz asılmadan önce ise Efnan'a vasiyetname veriyor. Bu sahnelerin ardından ise izleyiciler Aziz ölecek mi diye araştırmaya başladı. Sosyal medyada ve gündemde en fazla merak edilen konular arasında yer edinen Aziz Payidar öldü mü sorularının yanıtı gelecek sezon belli olacak.

AZİZ MURAT YILDIRIM DİZİDEN Mİ ÇIKIYOR?

Aziz dizisinde Antakya Cumhuriyeti'nin kurulması konuları işlenirken topraklardan Fransızların arınması savaş veren Aziz Payidar karakteri gerçek bir karakteri yansıtmıyor.

Gelen bu bilgiler sonrasında ise Murat Yıldırım'ın diziden çıkıp çıkmayacağı araştırılmaya başlandı. Murat Yıldırım ile ilgili gündeme Aziz dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı haberleri daha önce düşmüştü. Dizinin başrolünde yer alan Aziz karakteri ile ilgili henüz gündeme bir gelişme düşmedi.

Gelişmeler gelmeye devam ettikçe Gürses Gazetesi adresinde yer alacak.