Atv İçimizdeki Ateş dizisi nerede çekiliyor? Tan Hukuk bürosu nerede?

Atv İçimizdeki Ateş dizisi nerede çekiliyor? Tan Hukuk bürosu nerede?

Atv'nin yaz dizileri duyurulmaya devam edilirken son olarak dizi hakkında 3.tanıtım fragmanı yer alırken dizinin ise nerede çekildiği araştırılmaya başladı. Peki Atv İçimizdeki Ateş dizisi nerede çekiliyor? Tan Hukuk bürosu nerede?

Atv'nin yaz dizileri duyurulmaya devam edilirken son olarak dizi hakkında 3.tanıtım fragmanı yer alırken dizinin ise nerede çekildiği araştırılmaya başladı. Atv ekranlarında Sevmek Zamanı, Gül Masalı ve son olarak İçimizdeki Ateş dizilerine dair detaylar kanal tarafından duyurulmaya devam ederken dizilerin ise nerede çekildiği araştırılmaya başladı. Peki Atv İçimizdeki Ateş dizisi nerede çekiliyor? Tan Hukuk bürosu nerede? İşte detaylar..

Atv ekranlarında Haziran'ın son haftasına doğru yeni bölümü ile yayınlanması beklenen İçimizdeki Ateş dizisi seyirci ile buluşmak için geri sayıma başladı. İçimizdeki Ateş dizisinin konusu ve farklı hikayeleri ile dikkatleri üzerine toplarken diziye dair merak edilen soruların yanıtları ise Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

Fabrika Yapım imzalı İçimizdeki Ateş dizisinin yönetmenliğini Murat Onbul yaparken dizinin şimdiye kadar üç tanıtım teaser görüntüleri yayınlandı. Sezonun iddialı yapımları arasında yer alan ve yine bir hukuk dizisiyle karşımıza çıkan İçimizdeki Ateş dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve nerede çekildiği haberimizde..

İÇİMİZDEKİ ATEŞ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Atv ekranlarının yeni dizisi olan İçimizdeki Ateş'in İstanbul'da çekildiği bilgisine ulaşıldı. Çekimler için İstanbul'un birçok bölgesi belirlenen dizi için ise şimdiden setlerin kurulduğu bilgisine ulaşıldı. Dizinin ilk bölüm görüntüleri hazırlanırken çekimlerde şu an 3.bölüme kadar gidildiği bilgisine ulaşıldı. Dizinin farklı olarak farklı şehirlerde olmayacağı bilgisi gelirken İstanbul'da çekimlerin devam ettiği söyleniyor.

İÇİMİZDEKİ ATEŞ TAN HUKUK BÜROSU NEREDE?

Dizi için şimdiden teaser görüntülerinde sık sık ismi verilen Yener & Tan Hukuk Bürosu'nun nerede olduğu araştırılmaya başlandı. Dizinin başrol oyuncuları arasında İpek Filiz Yazıcı, Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu gibi isimler yer alırken Tan Hukuk Bürosu'nun adresi keşfedildiğinde haberimizde yer alacak.

İÇİMİZDEKİ ATEŞ DİZİ KONUSU

Konu: Hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra çalışmaya başladıkları Yener Hukuk Bürosu'nda yolları kesişen, güçlü, zeki, hırslı ve başarılı dört gencin hayata tutunma ve hayallerine ulaşma hikayesi...

İÇİMİZDEKİ ATEŞ DİZİ OYUNCU KADROSU

  • Burak Sevinç Doğan Yener. Doğan Yener kararlı, idealist avukat.
  • Ceren Benderlioğlu. Tülin Tan.
  • İpek Filiz Yazıcı Hale Vural.
  • Atakan Hoşgören. Ege Şahin.
  • Gizem Arıkan. Bahar Sayın.
  • Demirhan Demircioğlu. Mert Karaman.