Atatürk Dizisi Enver Paşa Rolünü Kim Canlandırıyor? Disney Plus Atatürk Dizi Oyuncuları

Atatürk Dizisi Enver Paşa Rolünü Kim Canlandırıyor? Disney Plus Atatürk Dizi Oyuncuları

14 Haziran'da Türkiye'de ki faaliyetlerine başlayacak olan Disney Plus'ın gözbebeği projesi Atatürk dizisine transferler gelmeye devam ediyor. Atatürk Dizisi Enver Paşa Rolünü Kim Canlandırıyor? Disney Plus Atatürk Dizi Oyuncuları

14 Haziran'da Türkiye'de ki faaliyetlerine başlayacak olan Disney Plus'ın gözbebeği projesi Atatürk dizisine transferler gelmeye devam ediyor. Disney Plus'ın merakla beklenen projeleri arasında yer alan Atatürk dizisi oyuncu kadrosu her geçen gün şekillenmeye devam ediyor. Oyuncu kadrosu ile ilgili ince eleyip sık dokuyan yapım ekibi şimdilerde ise Enver Paşa rolü için usta oyuncu ile anlaşma sağladı. Gelişmeler gündeme bomba gibi düşerken vatandaşlar ise Enver Paşa rolünü kimin canlandırdığını araştırıyor. İşte detaylar ve daha fazlası Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

DİSNEY PLUS ATATÜRK DİZİSİ KAÇ BÖLÜM OLACAK?

Disney Plus için 32 günlük süre kalırken bu süreçte ise platformun gözde projeleri arasında yer alan Atatürk dizisinin 6 bölüm olması konuşuluyor. İlk sezonu 6 bölüm olması muhtemel Atatürk dizisi için ise oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor.

ATATÜRK DİZİSİ ENVER PAŞA ROLÜNE BOMBA TRANSFER!

Atatürk dizisi için Aras Bulut İynemli ve Harry Potter'da ki Hermonie karakteri ile ünlenen Hollywood oyuncusu Emma Watson isimleri ile anlaşılmıştı. Dizinin oyuncu kadrosuna sonradan Songül Öden ve Mehmet Günsür isimleri de dahil olmuştu.

Atatürk dizisinde Enver Paşa rolü için ise kimin oynayacağı merak edilirken o isim ile anlaşma sağlandı. Enver Paşa’yı ünlü oyuncu Sarp Akkaya’nın canlandıracağı söylendi.

ATATÜRK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

  • Aras Bulut İynemli - Mustafa Kemal Atatürk.
  • Songül Öden - Zübeyde Hanım.
  • Mehmet Günsür - Ali Rıza Efendi.
  • Berk Cankat - Ali Fuat Cebesoy.
  • Sahra Şaş - Makbule Atadan.
  • Bertan Asllani - Ali Fethi Okyar.
  • Emma Watson.
  • Sarp Akkaya - Enver Paşa

SARP AKKAYA KİMDİR?

Sarp Akkaya, oyuncu Esra Akkaya'nın kardeşidir. Ayrıca ikizi olan Kaya Akkaya da kendisi gibi oyuncudur. Aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. 2010 yılında kardeşleriyle beraber AKKAdemi Tiyatro'yu kurmuştur.