Aşkın tarifi dizisi başlıyor Çekimler nerede yapılacak?

Aşkın tarifi dizisi başlıyor Çekimler nerede yapılacak?

NTC medyanın yapımcılığı yapan Aşkın Tarifi dizisi Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşacak. Yakın zamanda çekimlere başlanılması beklenilen yeni dizinin nerede çekileceği merak konusu olmuştur. Sizler için araştırdık. İşte detaylar haberimizde yer almaktadır.

Aşkın tarifi dizisi

Aşkın tarifi dizisi başlıyor Çekimler nerede yapılacak?

NTC medyanın yapımcılığını üstlenen Kanal D ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan yeni dizi Aşkın Tarifi yakında başlayacak. Set hazırlıklarına başlanılması yakın olan dizinin nerede çekileceği ise merak konusu oldu. Çekim yerlerini net bir açıklamada bulunmayan Aşkın dizisi tahminen İstanbul ve Gaziantep’te çekileceği düşünülüyor.

Yeni dizi olan Aşkın Tarifi dizisi konusu ile birçok yerde çekileceği düşünülmektedir. Çekimlerin asıl yoğun olacağı yer mutfak olan dizide Gaziantepli Fırat karakteri Fransız mutfağında uzman biri olduğundan mutfakta zamanını geçirecektir.

Fırat karakterine hayat verecek asıl kişi Kadir Doğuludur. Mesleği aşçılık olan Fırat için şimdilik çekim mekanları ayarlanmamış fakat çekim kısa süre içinde başlanacağı beklenilmektedir.