Arka Sokaklar Tekin ( Onur Bay ) diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar Tekin ( Onur Bay ) diziden ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisi Türkiye'nin en uzun soluklu dizilerinden biridir. 15 sene boyunca Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide bir ayrılık yaşanması bekleniyor. Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterini canlandıran Onur Bay'ın diziden ayrılacağı iddia edildi. Arka Sokaklar Tekin karakterini canlandıran Onur Bay diziden ayrılıyor mu? İşte Arka Sokaklar dizisi ile ilgili merak edilen ayrılık iddiası...

Arka Sokaklar dizisinde Tekin karakterini canlandıran Onur Bay’ın diziden ayrılacağı iddia edildi. 15 senedir dizinin kadrosunda olan Onur Bay’ın farklı projelerde yer almak istediği belirtilmektedir. Dizinin yeni sezonunda Onur Bay’ın yer alması beklenmemektedir. 15 sene boyunca Arka Sokaklar dizisinde tecrübe kazanan yakışıklı oyuncunun kendisini farklı bir dizide denemek istediği iddia edilmektedir.

Arka Sokaklar dizisinde yer alan Tekin karakterinin diziden nasıl ayrılacağı ise henüz netlik kazanmadı. Tekin karakteri ya ölerek diziden çıkacak ya da yurtdışına giderek diziden çıkması ihtimaller arasında. Tekin karakterinin yurtdışına çıkarak diziden ayrılması karakterin diziye daha sonra dönmesine olanak sağlamaktadır.

Arka Sokaklar Tekin ( Onur Bay ) diziden ayrılıyor mu?