Annenin Sırrıdır Çocuk Fragmanı Yayınlandı! Annenin Sırrıdır Çocuk 5. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Annenin Sırrıdır Çocuk Fragmanı Yayınlandı! Annenin Sırrıdır Çocuk 5. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Kısa sürede ekranların sevilen dizisi haline gelen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Yayınlandığı tarihten bu yana oldukça yüksek bir izlenme kitlesine sahip olan, Tv8 ekranlarında yayınlanan Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bunun üzerine dizinin fragmanı ile birlikte yayın tarihi de oldukça merak edildi. Dizinin her hafta yayınlanan bölümünün bu hafta bayram nedeniyle yayınlanmayacağı iddiaları sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Fakat resmi olarak yayınlanan fragman ile yayın tarihi bu iddialara adeta cevap oldu. Peki Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi fragmanında neler olacak? Dizi ne zaman yayınlanacak?

Annenin Sırrıdır Çocuk 5. Bölüm Fragmanı

Olaylar daha da ilginç ve karmaşık bir hal almaya başlarken 5. bölüm fragmanında çok konuşulacak olan olaylar yaşanmaya başladı. Özellikle Meryem ve Defne karakterinin ikili diyaloğu en çok konuşulanlar arasına girdi. Meryem ile Defne arasında geçen diyalogda özellikle Sadun ile ilgili yeni bilgiler de ortaya çıktı. Daha önce evli oldukları bilinen Defne ve Sadun ikilisinin bir yeni sırrı daha ortaya çıktı. Defne'nin Meryem'e anlattıkları arasında bir de Sadun ve Defne'nin oğulları olduğu da öğrenildi. Oğulları olan ikilinin çocuklarını kaybettikleri öğrenildi. Bu önemli olay fragmana damga vururken bunun yanı sıra fragmanın başında Meryem ile onu bebek ile ilgili tehdit eden adam görüldü. Fragmanın ilerleyen kısımlarında Meryem'in taksinin yani o adamın peşinden "Oğlum!" diyerek koşması, bebeğin kaçırıldığı ihtimallerini oluşturdu. Sadun, Defne ve Çınar'ın çocuğunu bulmaya adım adım ilerlerken çocuğu bulmak için oldukça çaba sarf etti. Fragmanda görüldüğü kadarıyla da çocuğu bulmasına artık çok az kaldı. Fakat Sadun'un bir şartı vardı. İzleyicilerin fragman ile ilgili en çok merak ettikleri konulardan biri de bu şart oldu.

Annenin Sırrıdır Çocuk 5. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin merakla beklenen yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı da en çok merak edilenler arasındaydı. Bayram yaklaşırken dizi ve programlarda nasıl aralar verileceği düşünülürken, Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin de yayın tarihi oldukça konuşuldu. Fakat yayınlanan fragman ile birlikte dizinin yayın tarihinde herhangi bir değişiklik olmadığı görülürken 4 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'da Tv8'de yayınlanacağı öğrenildi.