Ali Poyrazoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, hangi yapımlarda rol aldı?

Ali Poyrazoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi, hangi yapımlarda rol aldı?

Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Ali Poyrazoğlu, son dönemlerde magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Vatandaşlarımız Ali Poyrazoğlu kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, evli mi, hangi yapımlarda oynadı sorularının yanıtlarını arıyor.

Türkiye sinema tarihinin en iyi oyuncuları arasında yer alan Ali Poyrazoğlu, son dönemlerde yeniden gündeme gelmeye başladı. Ekranların sevilen oyuncuları arasında yer alan Ali Poyrazoğlu, son dönemlerde magazin dünyasının gündeminde yer alıyor. Vatandaşlarımız Ali Poyrazoğlu kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, evli mi, hangi yapımlarda oynadı sorularının yanıtlarını arıyor.

Ali Poyrazoğlu Biyografisi

9 Temmuz 1943 yılında doğdu. 77 yaşındadır. İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Usta bir sinema ve tiyatro oyuncusu olmasının yanında iyi bir yönetmendir. İstanbul Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. İlk kez 1959 yılında Tarla Kuşu adlı oyun ile tiyatroya başladı. Şimdiye kadar birçok sinema, dizi ve tiyatro oyununda rol alan ve birçok film yöneten Ali Poyrazoğlu, aslen Ordu iline bağlı olan Fatsa ilçesi nüfusuna kayıtlıdır.