Afara Yeni Bölüm Ne Zaman? Afara Bu Haftanın Konukları Kim?

Afara Yeni Bölüm Ne Zaman? Afara Bu Haftanın Konukları Kim?

Ekranların sevilen programlarından biri haline gelen Afara'nın 4. bölümü ne zaman? İşte detaylar...

Her hafta yepyeni bir bölümü ile karşımıza çıkan Afara programı, bu hafta da efsane konukları ile eğlendirmeye geliyor. İlk bölümünden bu yana izleyiciler tarafından oldukça olumlu yorumlar alarak pek çok kişinin gönlünde yer edinen Afara programı, bugün de yeni bölümü ile ekranlara geliyor. Henüz 3 bölümü yayınlanan programın 4. bölümünün ise ne zaman yayınlanacağı ve konuklarının kim olacağı oldukça merak edildi. Peki Afara ne zaman? Afara'nın bu hafta konukları kim olacak?

Afara Bu Haftanın Konukları

1. Hande Doğandemir

22 Kasım 1985 yılında Ankara'da doğan Hande Doğandemir, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Ailesinin tek çocuğu olan güzel oyuncu, oldukça başarılı bir eğitim geçmişine sahiptir. Ankara'da ortaokul ve lise dönemlerinde Fransızca eğitim görmüş, Ankara Üniversitesi'nde ise Sosyoloji üzerine eğitim görerek mezun olmuştur. Eğitim hayatının ardından Akademi 35'buçukta oyunculuk eğitimi aldıktan sonra kamera arkası programcılığa stajyerlik yaparak başlamıştır. Ardından reji, editör yardımcısı derken oyunculuğa adım atmıştır. Vahide Gördüm ve Altan Gördüm'ün oyunculuk okuluna giden Doğandemir, kameranın önüne geçerek sunuculuk ve oyunculuk yapmaya başlamıştır. Günümüzde de pek çok başarılı yapımda bulunmaktadır.

2. Alican Yücesoy

22 Ekim 1982 yılında İstanbul'da doğan Ali Yücesoy, oldukça etkileyici bir oyunculuk kariyerine sahiptir. Üniversite yıllarına kadar Bursa'da eğitim gören Yücesoy, üniversitede İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde okumuştur. Okuduğu dönemler de bir yandan Tiyatrolarda çalışmaya başlamıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra 2003 senesinden bu yana sayısız dizi, film ve tiyatroda yer alarak başarısını kanıtlayan isimlerden olmuştur. Hala da dizi, film ve sinemalarda yer alarak oyunculuk kariyerini devam ettirmektedir.

3. Murat Kekilli

18 Nisan 1968 yılında Adana'da doğan Kekilli, üniversite dönemine kadar Adana'da eğitimini tamamlar. Ailesinin durumu olmadığı için küçük yaştan itibaren gelir kaynağı olabilmek için Adana Ceyhan'da karpuz tarlalarında çalışmıştır. Üniversite döneminde de Adana Devlet Konservatuvarı kazansa da bir sene sonra bırakarak kendi grubunu kurmuştur. Murat Kekilli müzik ile ilk olarak arkadaşının piyanosu ile tanışmıştır. Kilikyalılar'ı kurduktan sonra Kekilli zaman içinde gelişerek Türkiye'nin en bilinen ve sevilen sanatçısı haline gelmiştir.

Afara Yeni Bölüm Ne Zaman?

Afara her cuma gecesi saat 00.15'te Kanal D ekranlarında!