Ada Masalı nerede çekilmektedir?

Ada Masalı nerede çekilmektedir?

Yazın en büyük habercisi yaz dizileridir aslında. Bu yazda bakıldığında birbirinden güzel ve güçlü oyuncu kadrolarıyla yaz dizileri televizyon ekranlarını süsleyecek. Haziran sonu gibi yayın hayatına geçmesi planlanan Ada Masalı dizisinin yapımcılığını ay yapım üstlenmektedir. Ada masalı dizisinin ünlü oyuncu kadrosunun paylaşılmasının ardından konusu ve isminden ötürü nerede çekileceği çok merak edilen noktalar arasında oldu. Bizde merak ettiğiniz Yeni dizi Ada Masalı nerede çekilmektedir? Sorularının ceva

Ada Masalı nerede çekilmektedir?

Ada Masalı dizisi nerede çekilmektedir?

Aslında adından da anlaşılacağı gibi dizi ülkemizde denize yönelik bulunduran illerden birinin adasında çekilmesi ön görülüyor. Söylentilere göre bu şehir İzmir. Önce Muğla diye anılsa da yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstleneceği yeni dizi son kararı İzmir olarak verdi. Ada Masalı nerede çekilmektedir?

Ada masalı dizisi hangi adada sahilde çekilecek?

Bakıldığı zaman şehir kesinleşmiş olsa da İzmir’ in hangi adasında çekileceği hala merak konusunu sürdürmektedir. Bu konu hakkından hala net bir bilgi bulunmamaktadır. Fakat İzmir’ de pek çok adanın bulunduğunu varsayarsak elbet birisinde çekilmesi muhtemeldir. Bunun yanı sıra mekân tercihi olarak Çeşme veya Alaçatı gibi yerlerin tercih edilmesi de bekleniyor.

Ada Masalı nerede çekilmektedir?